Ocena kierowcy - Volkswagen Vento

nemo hacking, 16 lat temu
Silnik 1.8 90KM 66kW
Rok produkcji 1993
Volkswagen Vento 1.8 90KM 66kW 1991-1998 - Oceń swoje auto
Układ elektryczny : wszystkie lampki działają cała elektryka w pożądku a najbardziej mi sie podobają dolne oświetlenia w dziwiach normalnie jak limuzyna
Karoseria : masakra ruda uwielbia ten samochód
Układ hamulcowy : ...
pierwsze auto z kturego jestem zadowolony a na ogulnie jestem wymagającym człowiekiem :)
największy mróz mojej ukochanej vendce nie jest straszny kupiłem go 3 tygodnie temu troszkę włożyłem pieniędzy ponieważ kupiłem go praktycznie za groszę i jestem b.miło zaskoczony ślnik pracuje b.dobże a nawet doskonale hihi
co prawda automat ale wydaje mi sie że można ostro też dac gazu uwielbiam w tej skszyni rotację biegów jak chce zaszalec heheh teraz raczej nigdy bym sie nie pszeżucił na manual wewzględu bo jestem dośc wygodnym człowiekiem troszkę mi sie nie podoba pszełożenie pierwszych dwóch biegów a pozatym jest ok
wydaje mi sie żę jest dobże sam nie wiem co tu napisac wkonicu jest zima :)
z przodu nawet nawet ale jak jest mróz czy odwilż to masakra dopiero po jakimś czasie szyby odparowują
+++++
taka ocena ponieważ wentylacja jest ale nie daje ciepła sam nie wiem czemu czasami jest bardzo cieplutko <żadko kiedy >a zazwyczaj leci zimnooo prawdo podobnie jest coś z nagżewnicą
no jak dlamnie jest super :)
no autko na automacie nie można sie spodziewac bóg wie czego do 60km głośno a potem cicho wkonicu automat ale od czego mamy car audio :)P
nie najgożej
2500zł !!!!! to chyba okazjaaa :):) koleś chciał sie pozbyc bo ma jeszcze dwa vw
odkąd go mam jeszcze mnie ani razu nie zawiód hmm styłu żarówka tylko poszła ale ją wymieniłem :)
sporadyczny błond czujników :)

LPG - zużycie paliwa dla silnika 1.8 90KM 66kW [l/100km]

11,3