Witam posiadam VW Tourana 2006 rok lift 2,0 16V 170 km kod silnika BMN skrzynia manual 6, auto posiadam rok więc mogę coś powiedzieć auto wygodne i to bardzo silnik przyzwoity moim zdaniem najlepszy do tego auta chodzi mi o KM 170 dają radę ,a co do samego silnika to nie wiem czy ja tak chuj... trafiłam przebieg mały sprawdzałem osobiście czy jest prawdziwy i wszystko ok ,a co do silnika już robiłem głowię padł pompowtrysk nie są to tanie rzeczy cały kosz mnie to 5,5 tyś wszystko zostało sprawdzone zrobione wybrałem się z rodziną na wczasy wszystko ok droga powrotna też ok a po tygodniu znów to samo mianowicie zaczął ubywać płyn w zbiorniczku od chłodnicy auto zaczęło dymić ,teraz nie wiem czy ten mechanik co mi robił auto naprawdę sprawdzał mi tą głowicę czy nie teraz mam zamiar kupić cały kompletny silnik i sam go zamontuję i mam nadzieję że moje auto zacznie normalnie jezdzić .Ogółem auto jest fajne wygodne godne polecenia typowe rodzinne auto
pod warunkiem jak ktoś trafi na dobry motor sprawny bo naprawdę 170 km dają radę
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 TDI 170KM 125kW