samochód naprawdę fajny dużo miejsca. Szkoda że się siedzenia nie chowią do podłogi. Nowy Touran mi sie juz nie podoboa ze względu na te nowe światła i grill chromowany. MÓJ JEST SUPER
Silnik klekoce, ale to diesel, ale mis ię to bardzo podoba
Super dopracowana. Zmiana błyskawiczna. Na 1 nie da sie go rozpędzić ale na 2 wbija w fotel.
Dość twarde zawieszenie, ale przynajmniej wytrzyma nasze drogi i nie będzie sie sypał jak wszystkie francuzy.
Troche słupki z przodu, ale w we fordzie S-Max są podobno jeszcze gorsze.
Klima chłodzi tak jak szwajcarski zegarek chodzi :-) A grzać też chyba grzeje, za bardzo nie mogę ocenić gdyż mam fotele podgrzewane i zawsze mam ciepło w dup..
Duże miejsca
Mogłoby być lepiej. Przy 130km/h słychać szumy... itd.
Jeżdże z prędkością od 120km/h do 200km/h i zużycie imponujące 6,5 l to jest super wynik przy takiej prędkości. Naprawy dokonuje Czeaskiej Republice - jest taniej i przynajmniej kitu nie wciskają jak w Polsce
Za tą cenę powinny być ciut lepsze materiały, ale wszystkie Vany i Minivany tak mają...coś za coś. No i klime trzba dokupić.. Ja za mojego zapłaciłem 104.000zł za wersję TRENDLINE 2.0TDI 140KM
+ podgrzewane siedzenia, dysze spryskiwaczy i reflektorów
+ CLIMATRONIC
+ Reling chromowany
+ Światła przeciwmgielne
+ alarm
+ dywaniki
+ Skórzana kierownica i gałka zmiany biegów i ręcznego
+ Lakier Czarny Perłowy
Po 15.000 kłopoty w Tempomatem, ale samochód na gwarancji, więc moduł już jest zamówiony. Podobno elektryka. A tak wszystko OK.
za mały przebieg żeby były poważne usterki
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 TDI 140KM 103kW