Auto moglo by miec w srdku bardziej spasowane plastiki mam tu na mysli te, ktore sa nie widoczne na pierwszy rzut oka. Smialo moge napisac ze jestem zadowolony z dokonanego wyboru.
Przyjemnie pomrukuje ten dieselek, choc moglby byc troszke cichszy bo czasem chodzi jak silnik z duzej ciezarowki.
Dla mnie skrzynia biegow vw jest najlepsza i ciezko jest znalesc samochod w ktorym tak precyzyjnie pracuje skrzynia biegow.
Swietnie trzyma sie drogi w zakretach tak ze mozna je pokonywac z duza predkoscia. Wiadomo nie jest to formula 1 ale jak na tak duze auto jest super.
Gdyby nie te grube slupki oraz male okienka w przednich drzwiach bylo by cudownie.
Wszystko znajduje sie w zasiegu reki a obsluga jest intuicyjna.
Climatronic robi swoje.
To jest duze rodzinne auto wiec miejsc nie brakuje.
Tutaj napisze ze vw moglby postarac sie lepiej wyciszyc auto ktore ma byc samochodem rodzinnym i komfortowym - w skodzie fabi jest ciszej!!!. Porownywalem jadac np po kostce brukowej.
Co do spalania to jak w wiekszosci przypadkow dane katalogowe maja sie nijak do rzeczywistosci. W korkach w miescie z klima pali mi 7,5l i to samo na trasie tez wychodzi mi 7,5l. Generalnie srednie spalanie wychodzi 6.5l na 100km.
Powinien kosztowac jakies 20 tys mniej.
Jak do tej pory nie mialem problemow z VW.
brak
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 TDI 140KM 103kW