Nie nazwał bym go małym suvem. Zastanawiałem się nad CX5, RAV4 i CRV w benzynie. Wszystkie z silnikami 2.0. Na dzień dzisiejszy uważam, że 1.4 TSI o ile chodzi o osiągi zostawia je daleko w tyle (przyspieszenie, elastyczność, zużycie paliwa). Za mazdą przemawiał wygląd zewnętrzny ale bałem się drgających lusterek, falującej maski i hałasu, w RAV4 nie podoba mi się z tyłu parapet, a silnik CRV może i nie najgorszy, ale konstrukcja już chyba 15 letnia po iluś modyfikacjach.
Zawsze może być lepiej. Ale jak na 1,4 jest i tak rewelacyjnie, lepiej niż konkurencja z silnikami 2.0
Wszystko ok
W sam raz
JAk to SUW-ie. Mam czujniki z przodu z tyłu.
Niektóre rzeczy można zrobić lepiej. Z tą niemiecką ergonomią to lekka przesada. Kwestia przyzwyczajenia.
bez zastrzeżeń
Mam 1,9 m z przodu i z tyłu bez problemu. Bagażnik nie jest zbyt wielki, ale większego nie potrzebuję
W porównaniu do ww konkurencji rewelacja. Przy 160-170 można spokojnie w środku rozmawiać, więcej nie jechałem
jak na razie tylko paliwo, wykupiłem 4 letni pakiet przegladów
Chciałoby się taniej, ale w pakiecie są światła LED-są super, system bez kluczykowy. I dużo różnych systemów i bajerów. O ile chodzi o konkurencje to w cenie która zapłaciłem miałbym z tego co najwyżej połowę. Bo albo nie ma w ofercie albo są w wersjach najwyższych.
samochód nowy - brak
samochód nowy - brak