: nic mnie nie zaskoczyło ,wiedziałem co kupuję
: rak
Mam Tiguana jak na razie chyba jedynego na tym forum z najbiedniejszym silnikiem 125 KM ale ja w przeciwieństwie do większości którzy kupili auta na firmę ,w leasingu czy na raty ,kupiłem go do użytku prywatnego za własną gotówkę ,takiego jaki stał na placu (trendline) i z takim wyposażeniem jakie miał, tzn pakiet premium z ledami basic, czarne relingi ,pakiet zimowy, lusterkowy,nawigacja discovery media ,klima trzy strefowa ,alarm i system bez kluczykowy + dodatkowe 2 lata gwarancji . Dostałem 14tys rabatu za nowe auto z rocznika 2018 więc nie narzekam :-)
daje radę ,a nie jeżdżę wolno :-)
żadnych problemów ,biegi wchodzą lekko jak to w VW...
jest ok ale wydaje mi się że podczas jazdy po bruku coś lekko stuka z przodu z lewej
na razie bez zarzutów
bardzo dobra, choć maska mogłaby mniej zasłaniać :-)
bardzo dobra ale wcześniej miałem 2 lata Golfa 7 i ostatnio prawie 2 lata Golfa Sportsvana więc prawie tak samo czuję się w środku ,ale wsiada sie tak samo wygodnie jak w Sportsvanie
bardzo dobra
Przestronny ,choć pojemność bagażnika wydaje się "oszukana" bo np wykładzina bagażnika ze Sporttsvana który ma 500 l poj. bagażnika pasuje do Tiguna który niby ma 615l :-) powierzchnia podłogi jest taka sama a Sportsvan też ma przesuwane tylne siedzenia
silnika nie słychać
na razie tylko benzyna :-)
kupiłem taniej niż kosztuje Ateca czy Karoq z podobnym wyposażeniem wiec nie mogę narzekać
na razie brak
brak