Zawiodłem się na tym samochodzie. Liczne drobne usterki. Poważniejsze też się zdarzały. Czasami mechanicy nie chcą naprawiać tego pojazdu . Bardzo drogie naprawy i części. Twarde mało komfortowe zawieszenie które nie przystoi rodzinnemu VAN-owi. Wygłuszenie wnętrza to jakaś kpina. Przy większy prędkościach dramat. Nagłośnienie oryginalne w tym samochodzie to nieporozumienie (Corsa C z tego samego rocznika która była sporo tańsza przy zakupie gra o wiele lepiej). Spodziewałem się czegoś więcej po 6 biegowej skrzyni. Co do plusów to duża ilość schowków , dużo miejsca dla wszystkich pasażerów oraz niskie spalanie.
Bardzo niskie spalanie i to chyba tyle co mogę pozytywnego powiedzieć o tym silniku. Częste usterki i bardzo kosztowne naprawy
Spodziewałem się czegoś więcej po 6 biegowej skrzyni.
Słaby promień skrętu jak na takie duże auto. Twarde i mało komfortowe zawieszenie.
Zbyt grube słupki boczne które skutecznie utrudniają widoczność ( najgorzej podczas pokonywania zakrętów)
Duże i przestronne auto
Słabe wyciszenie wnętrza. Głośno w kabinie przy większych prędkościach.
Bardzo częste usterki w zasadzie wszystkiego. Naprawy bardzo drogie. Jedyny plus to niskie spalanie.
Drogie w zakupie i jeszcze droższe w utrzymaniu
Cała masa drobnych usterek
Pompo-wtryski, turbosprężarka itd...