Ocena kierowcy - Volkswagen Sharan I

Silnik 1.9 TDI 110KM 81kW
Rok produkcji 1998
Okres użytkowania: 1 rok
Volkswagen Sharan I 1.9 TDI 110KM 81kW 1996-2010 - Oceń swoje auto
Inne : spalanie miło mnie zaskoczyło 4l/100km na trasie latem to bardzo miło dla kieszeni. jak na taką masę i pojęmność to bardzo małe ma to autko spalanie.
ok Kupowałem z myślą o samochodzie do tłuczenia. Nie jest to toyota i tego nie oczekiwałem. Jednak jak na vw to cienkie auto i firma. sSamochód rodzinny tak ale tylko do tego i przewozu jakis rzeczy w rodzinnej firmie
Kiepska praca silnika w porównaniu do toyoty. Nawet uno lepij się zbierało.
ujdzie w tłumie. Troszkę ciężko wchodzą biegi. Olej bierze.
trochę trzeba wprawy i wyczycia przy manewrach. Na trasie samochód płynie jak droga równa.
Dość dobra. Najgorzej jest przy parkowaniu i cofaniu samochodem. nic nie widać i słabe oświetlenie. Przednie światła tez średniej klasy. Poprawiła się jazda i widoczność nocą jak wymieniłem na nowoczesne bardzo mocne żarówki. Dość dobre lusterka boczne.
tak sobie bez zachwytu. Poziom fiatowski.
Bardzo trudno wymienić samemu filtr kabinowy. Wentylacja tak sobie. Klimatyzację muszę naprawić bo wąż od klimy przepuszcza, ale podobno to norma?
Jest naprawdę niezła. Trzeba to przyznać.
Jeedzie się trochę lepiej niż trabantem. Wiem co mówię bo jeździłem tym cudem techniki.Jeśli się chce z kimś porozmawiać to trzeba wentylatory ustawić jak najsłabiej.
taka sobie. Raczej trzeba dokładać do tego autka. Do wymiany klocki i tarcze hamulcowe, łaczniki stabilizacji, łańcuszek rozrządu , przeguby.itp. i wszystko drogie i nie wytrzymałe. W toyocie po 150 tys. wymieniłem dopiero klocki.
możę być
średnia
zawieszenie kiepskie, hamulce kiepskie, oświetlenie kiepskie

On - zużycie paliwa dla silnika 1.9 TDI 110KM 81kW [l/100km]

5,6