Piękne auto ze sportowym zacięciem. Moda na swapy mocniejszych motorów pozwoliły temu autku w pełni wykorzystywać słowo "sportowy":), choć seryjnie też nie jest słabiak]:).
Muszę poprawić swoją ocene, ponieważ po tych kilku latach posiadania tego auta nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń, a gdybym coś miał to mogę to poprawić własnymi rękami i to jest piękne a ile satysfakcji daje:)))). POLECAM I POZDRAWIAM
Doskonała dynamika i odpowiedź na szybkie wrzucanie biegów (mam krótką skrzynię, było kilka modeli)
W trasie nowe BMW próbowało mnie wyprzedzić, ale na zakrętach zostawał w tyle:)). Świetnie sie trzyma drogi. Polecam trochę obniżyć, a efekt wizualny i lepsze trzymanie się drogi będą jeszcze lepiej zauważalne/odczuwalne.
Bardzo dobra widoczność, lusterka obejmują bardzo szerokie pole w przeciwieństwie do np. nowych modeli audi itp. i nie wprowadzają przekłamań.
Przy oszczędnej jeździe nie pali dużo ale... kto by tam delikatnie jeździł gdy konie chcą galopować ;))).
Dobry nawiew zarówno dla pasażera jak i na szybę przednią.
Fakt faktem z tyłu jest mało miejssca, ale z przodu jest niesamowicie wygodnie, można sobie odsunąć fotele i takie małe, wygodne, dwuosobowe autko gotowe ;). natomiast co dziwne jak na sportowe auto można złożyć tylne oparcie a nawet je całkiem wyciągnąć i przestrzeń bagażnika jest niesamowicie duża :0
Przy seryjnym wydechu bardzo cicha praca silnika. Pełna kultura:).... ale po co komu cichy wydech ]:)
W trasie jest bardzo wydajny, w mieście mniej oczywiście, ale to każde auto pali więcej w takich warunkach, gdzie co 100m jest czerwone swiatło;), norma.
Na chwilę obecną te modele śa tańsze niż niejeden polonez, który może tylko pomarzyć o tak solidnej konstrukcji i wykonaniu. Zadbane można dostać od 2-6tyś. Tuningowane oczywiście drożej;)
Z drobiazgów to tylko musiałem troszkę wyciszyć kilka plastików i tyle:))
Nie miałem:))