: Samochód 3 lata temu kupiła moja siostra z przebiegiem 150tyś. od 1 właściciela w Polsce, który rok wcześniej sprowadził samochód z Belgii. Samochód został sprawdzony przez mechanika, który nie stwierdził zbyt dużych kosztów remontu, siostra kupiła auto i zaczęło się. Na samo początek został wymieniony rozrząd i filtry ale wiadomo to trzeba zrobić. Po miesiącu musiało zostać wymienione sprzęgło, synchronizator skrzyni biegów, przednie i tylnie zawieszenie do remontu jak i hamulce. Do tego spalił sie silniczek od wycieraczek z tyłu. Jeden z przewodów przeciera się od obudowy silnika przez co zapala się kontrolka Check Engine. Wiem że ta opinia nie jest obiektywna bo nie znamy historii urzytkowania auta, nie mniej jednak ja jeżdże golfem 4 1.4 z 1999 r. kupiłem go z takim samym przebiegiem i w tym aucie nie psuje się dosłownie nic. Na plus napewno silnik i spalanie. Skrzynia średnio bo trzeci bieg ciężko wchodzi a mechanik powiedział że już jej nie wróży długiego żywota. Podsumowując samochód bardzo ekonomiczny i dość dynamiczny ale przed zakupem DOBRZE GO SPRAWDZIĆ najlepiej w ASO bo potrafi solidnie odchudzić portfel.