silnik ciągnie dopiero w górnym zakresie obrotów przy małych obrotach dostaje ogromnych drgań
skrzynia bez zarzutu chodzi cicho i precyzyjnie
prowadzi się pewnie jedyną wadą jest głośna praca zawieszenia
bardzo dobra
wszystko jest tam gdzie powinno być
szybko się nagrzewa przy włączonej dmuchawie nie ma możliwości aby zaparowały szyby
przeciętnie ale to tylko polo
denerwuje hałas zawieszenia i dżwięk silnika
trasa od 5,5 do 7 miasto od 6,5 do 8 l
proszę się nie dać zwieść reklamie VW WIESZ CO MASZ !!!
tu polo wypada najgorzej przy 53000 km wymieniano w moim aucie 2 razy mocowania amortyzatorów ponieważ ogromnie stukały- znów jest to samo dwa razy wszystkie elementy gumowe w przednim zawieszeniu - znów jest to samo cztery razy spaliła się żarówka przy 1500 km poszło łożysko w przednim kole cały fotel kierowcy piszczy plastyki zaczęły się ścierać tapicerka strasznie łapie brud i ciężko doprać bagażnik nie chce się domykać przeciekały uszczelki spod szyb
wiem że to wszystko co opisałem u góru to nic poważnego ale te duperelki sprawiły że przez 2 lata byłem ze 20 razy w serwisie i za każdym razem panowie z serwisu mieli objekcje co do uwzględnienia gwarancji ich tłumaczenia to : wszystko jest ok tyo taki musi być- ta awaria to ze złej eksploatacji serwis vw jest po prostu do du... jak trzeba zrobić przegląd za kasę to ok ale jak jakaś naprawa na gwarancji to trzeba wywalczyć swoje