Moze troche drozsze od konkurencji ale naprawde wiadomo za co sie placi,trzeba tylko uwazac na autka powypadkowe bo wtedy moga byc problemy ;-)
Silnik pracuje bardzo dobrze, po zmianie na Lpg nie ma prawie zadnej roznicy.
Mam jeszcze Vectre i jak dla mnie Polo ma lepsza skrzynie
nic dodać, konkurencja czesto odpuszcza na zakretach ;-) troszke sie przechyla, ale wszystko pod kontrola
wszystko tam gdzie powinno być
trzeba dbać o filtr pylkowy(albo wyjać:-) ) i nie ma problemow z parowaniem, w przeciwnym razie moze byc kiepsko
Kierowca ma wystarczajaco miejsca,a z tylu to wsumie nie wiem bo chyba nigdy nie siedzialem,ale pasazerowie nie narzekaja.
Tutaj mogloby być lepiej ale nie ma tragedii, znam wiele innych glosniejszych autek
Dawniej cztery osoby(wagi normalnej) + bagaz 5,2 litra benzyny (wypad do Zakopca mierzone na 400km).Teraz okolo 7l gazu przy jezdzie normalnej(30%miasto, 70%trasa).Ale jak mnie cos napadnie(170km/h) to 10l tez spali ;-) Generalnie to oszczedne autko
Ciezko znalesc lepsze rozwiazanie alternatywa moze byc troszke tansza Ibiza ale ja i tak wole POLO ;-)
Brak, 14000km i nic powaznego, zmieniony termostat, nowe tarcze hamulcowe.Auto mnie zaskakuje ma 11 lat a nadal ma orginalny wydech.Musialem tylko raz pospawac rure laczaca tlumniki.Nie bierze nic oleju.Plastiki zaczynaja troche trzeszczec na dolkach, no ale wiek robi swoje.Zawieszenie jeszcze orginalne ale przymierzam sie do wymiany amorkow.
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 i 60KM 44kW