Ocena kierowcy - Volkswagen Polo III Hatchback

Silnik 1.9 SDI 64KM 47kW
Rok produkcji 2001
Volkswagen Polo III Hatchback 1.9 SDI 64KM 47kW 1994-2001 - Oceń swoje auto
Silnik : rewelacja zadnych usterek
tak jak pisalem autko warte zakupu bedziemy zadowoleni zadnych turbin nic prosty silnik, maly traktorek....linia bardzo ladna roolldach daje duzo uroku mojej pszczolce:)
silnik calkiem elastyczny szczerze mowiac, na 5 smialo sie jedzie 50km/h, jak tylko wejdzie na obroty tez calkiem niezle przyspiesza, posiadam autko od 2 miesiecy takze zobaczymy jak to bedzie, z rana po odpaleniu pusci niebieska chmurke, ale jak sie zagrzeje to moge deptac ile wlezie zadnego dymka nie ma, to moj pierwszy diesel od 4 aut jakie posiadalem takze nie wiem czy to normalne
jak dla mnie rewelacja poprzednim autkiem bylo polo z 96r. i tam byl klopot z wstecznym byl bez synchronizacji i zdarzalo siechrupniecie a tu bajka.
hmmm.... na zakretach wspaniale, manewry pierwsza klasa kazde wolne miesjce moje,
widocznosc na 4
czesci tanie jak barszyk, za np. szczeki firmy TRW co nie naleza do tanich koszt 80zł i nic wiecej nie wymienilem czeka mnie rozrzad i pompa wody.
hmmmm w mojej polowce z 1.0 benz chyba sie szybciej nagrzewalo ale to moze dlatego ze maly silniczek byl.... bo tu juz jest 2 litry takze wiadomo
i tu wielkie brawa dla VW dla kierowcy o wiele wiecej miejsca jak w modelu 96, mopj szwagier co ma 2 metry wysokosci nie nazeka na brak miejsca z tylku tez calkiem niezle
na wolnych obrotach traktorek troche sluyszalny, ale jak tylko wejdzie na obroty prawdziwa poezja, jak nigdy nie jezdzilem dieslem tak sie w nim zakochalem ten bulgot w kabinie cos wspanialego.... zawieszenie jak tylko jest sprawne takze fajnie pracuje bez jakis stukow a mam porownanie z poprzedniczki niemcami bujam sie od 6 lat i nigdy nie nazekalem
hmmmmm.... mieszana jazda 5l na 100, trasa da sie zejsc do 4 a srednio w trasie bez jakiegos tam zawalania drogi 4,5
troche elektryka mi dokuczyla ale wyszedlem z nia na prosto i juz jest oki
zadne

On - zużycie paliwa dla silnika 1.9 SDI 64KM 47kW [l/100km]