Jestem zadowolony. Jak na taki przebieg całkiem dobrze sie trzyma. Zawieszenie żywotne, do tej pory większość gum oryginalna. jak trzeba wymienić to parę groszy kosztuje. Silnik bez zarzutu do tej pory.
Silnik pracuje płynnie. Bardzo dobra elastyczność. Można włączyć piątkę i jechać.
Słyszałem że skrzynie lubią się zepsuć, ja zrobiłem ponad 230tys i jak narazie nic sie nie stało. Skrzynia wedłóg mnie powinna mieć troche większe przełożenia do tego silnika.
Zawieszenie miękkie przez co troche wynosi na zakrętach. Nic sie nie tłucze. Wymieniłem tylko dwie gumki i górne poduszki przy amortyzatorach. Amortyzatory padły po 230tys. Nie ma na co narzekać. Trudno o lepszy wynik na polskich drogach.
Widoczność całkiem niezła w porównaniu np. do audi a4.
Trzy pokrętła i parę przełączników. Cięzko sie zgubić. Wszystko tam gdzie powinno być.
Troche parują szyby zimą. poza tym całkiem nieźle.
Jak to w takim samochodzie. średnio. Ja jestem niski.
Całkiem dobrze.
Średnio około 9l LPG/100km w jeździe mieszanej. Częsci w miarę tanie i ogólnire dostępne.
Warty był swojej ceny.
Pękniety przewód hamulcowy po 220tys. Przełącznik dłógich świateł (wystarczyło przeczyścić styki), Zamki od schowków jakieś wadliwe chyba były. koszt ok 50zł w serwisie. czasem nie łączy któraś tylna żarówka (wystarczy stuknąć). i pare innych szczegółów.
Pompa wody po 150tys, Amory po 230tys.łożyska w kołach po 200tys. linka sptrzzęgła po 150tys.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 75KM 55kW