bardzo dobre auto, jest to mój pierwszy samochód POLO 6N 1,3. przejechałem nim 130kkm, można powiedzieć, że przejechaliśmy Polskę w tą i nazad, odwiedziliśmy też Paryż. przez cały czas auto sprawuje się przyzwoicie. drobne usterki nie zniechęciły mnie do niego. Ma jeden minus -jest małe. nadchodzi ten moment kiedy będę usiał przesiąść się do większego samochodu.
Bardzo przyzwoity motor, oczywiście brakuje tu mocy ale przy tej wielkości auta w zupełności wystarcza.
dobra, denerwuje zgrzytanie przy wrzucaniu wstecznego biegu. po 200kkm padł mechanizm wybieraka. chaczą się biegi 3 i 4. sprżęgło wymieniłem dopieo po 214kkm! :)
dość dobry. w miarę przejechanych kilometrów dokuczliwe stają się stuki i puki z zawieszenia. po 120kmm zakończyła żywot przekładnia kierownicza (najprawdopodobniej dobiły ja nasze drogi :))
dobra. przedni słupek czasami przeszkada, parę razy miałem nieciekawe niespodzianki.
dość dobra, autko ma kilka mankamentów. o ile wszystkie przyciski i włączniki są w zasięgu rąk, o tyle ich położenie czasami jest chyba nieprzemyslane. np: włącznik ogrzewania tylnej szyby - koło kierownicy zasłania go cakowicie, zdarza się zapomnieć że jest włączony - nie widać lampki.
nie jest to to co tygrysy lubią najbardziej. czasami odszranianie i odroszanie szyby przedniej to ciężka robota dla tego autka
małe auto. i to chyba wystarczy za komentarz
żadna rewelacja, ale nie narzekam.
tzw. duperelki przytrafiają się zawsze, w moim przypadku było ich bardzo mało. immobilizer czasami nie chciał dogadać się z kluczykiem, ale po kilku prośbach i groźbach wszystko wracało do normy.
mam to auto 5 lat i żadnej poważnej usterki (poważnej - to takiej, która unieruchomiłaby pojazd)