: auto jako calokrztalt bylo i nadal jest dla mnie milym zaskoczeniem. naprawde polecam! najleprza opcja w tej klasie i cenie
: miekkie
: troche rdzy w okolichach klamek, ale minimalnie
napewno kupilbym ten samochod jeszcze raz choc teraz pomyslalbym o silniku 1.2 lub 1.4 zeby juz go tak nie meczyc, choc mimo to 1.0 tez daje rade
silnik 1.0l jak na swoja pojemnosc i klase chyba nie ma sobie rownych, max predkosc jaka wycisnolem bylo 170km/h. wczesniej mialem 1.0l suzuki swift i autko mialo leprze przyspieszenie ale max speed to 135km/h, a wiec poczulem roznice. chociaz po 2 latch uzytkowania auta czuje ze przydalo by sie cos wiecej, mysle ze w tym aucie 1.4 byl by super, ale z ekonomiczych wzgledow wybralem jednolitrowke.
skrzynia ok, bez zadnych chalasow czy sttukan, tylko na trasie troche sie autko meczy bo przy 100km/h ma 3,5tys obrotow, a przy 120km/h 4,2 tys obrotow, czyli troche wyje i czuc ze auto daje z siebie duzo ale mimo ze robie zodziennie 50km trasa przy predkosco 100-120km/h auto daje rade i nie psuje sie.
no i tu jest chyba najwiekrza wada tege auta. jezeli dodamy gazu np na wychodzeniu z zakretu lub na radzie auto przestaje nas sluchac i podaza wlasnym torem, slizga sie.
widac wszystko. nie zauwazylem zebym czegos nie widzial ;P
w porownaniu z suzuki swift elegancko :), jak na auto 13lenie i tej klasy jest dobrze. wszystko w zasiegu reki :)
super. ogrzewanie super, bez problemu po kilku pierwszzych min utach po odpaleniu samochodu robi sie cieplo, a po kilkunastu nawet goraco. z chlodzeniem tez jest dobrze. wiadomo klimy tam nie ma ale przyjemnie dmucha
jako kierowca nie moge powiedziec zlego slowa, pasazer tez ma dobrze z tego co zauwazylem, a z tylu, no coz nie jechalem tam jeszcze to niewiem, ale nikt mi sie nie skarzyl :), chco wiadomo to maly samochod i hektarow w srodku nie ma
do 80-90km jest w miare cicho duzo ciszej niz w suzuki, ale powyzej setki musze podklosnic radio bo przestaje slyszec muzyke
samochud przy jezdzie nie przekraczajacej 3 tys obrotow jest bardzo ekonomiczny, pali malo w trasie mozna zejsc ponizej 6 a w miescie kolo 7- 7,5. ale jezeli chce sie dorownac samochodom na drodze to trzeba sie zblizyc do 4 tys a to juz drozszy interes, raz jechalem 200km z predkoscia 140km i obrotach 4,5-5 tys to mimo ze w trasie to spalil mi 9,2 na setke, no ale spieszylem sie :)
tanie, dobre, zwinne, niezawodne, ladne, w miare komfortowe autko za male pieniadze
Kratki od wentylacji mi sie polamaly, po kruszyly i wypadly. gapkowana gura od drazka zmiany biegow sie zlamala, i pekla przednia szyba po prubie zalozenia wewnetrznego lusterka po uwczesniejszym jego zdjeciu w celu czyszczenia.
jak do tad zadnych! tylko zwykly serwis czesci eksploatacyjnych