Lista ocen Volkswagen Polo III Hatchback (634)

4,5
~Michał
Hatchback 1.4 i 60KM 44kW
1.4 to idealny silnik do tego auta, główna zaleta to elastyczność, super do jazdy w mieście, szybki odjazd spod świateł lub wyprzedzanie to jego żywioł, w trasie jest nieźle ale do prędkości 140km/h potem słabo przyspiesza i głośno pracuje. V-max licznikowo ok 170km/h. Naprawde sam nie wierzyłem że 60 konny silnik może dawać tyle radości z jazdy. (jeżdżę tez 164 konną hondą cbr xx :) (Silnik)
4,4
~r2r
Hatchback 1.0 60KM 44kW
Mimo kilku usterek auto jest naprawde niezastąpione. Bardzo oszczędne, trwałe (ocynkowana karoseria czyli 0 rdzy, a tłumik i akumulator wytrzymały 7 lat!), dynamiczne i niedrogie w utrzymaniu.
~karol19
Hatchback 1.3 55KM 40kW
bardzo fajny samochodzik!jesli posiada dobre wyposarzenie (wspomaganie,podgrzewane fotel,szybersach)jest bardzo wygodny:)jesli ma szeroki zderzak to wtedy jest naprawde ladny!szczegolnie dla kobiet:)polecam
~Maciej
Hatchback 1.3 55KM 40kW
Ogółem, jak dla jednej max. dwóch osób, samochód jest b. dobry (tylko ten silnik …:-().
3,2
~jasiu******siu
Hatchback 1.6 i 16V GTI 125KM 92kW
Maly psuj ale lubie go.Poprzednio zaniedbany ale jakosc vw slaba mimo wszystko.Duzo musialem wymienic i caly czas cos jest do wymiany-przewaznie pieroly.
3,8
~KUBA
Hatchback 1.4 i 16V 100KM 74kW
Ogólnie polecam to auto dla młodych ludzi, którzy czasem lubią przycinąć.
4,2
~slawmat6@o2.pl
Hatchback 1.4 i 60KM 44kW
jestem drugim wlascicielem tego auta, wczesniej jezdzila nim starsza pani z itali, ma kilka drobnych rys ale w srodku jest naprawde zadbane, no i karoseria idealna (poludniowiec, soli wczesniej nie widzial)
~białasowatość
Hatchback 1.4 i 16V 100KM 74kW
Dobry samochód do jazdy w mieście, łatwo nim zaparkować i jest bardzo ekonomiczny. Ma kilka wad ale za tą cenę jest naprawdę ok.
4,1
~theinvisibleman@poczta.onet.pl
Hatchback 1.4 i 60KM 44kW
Samochód absolutnie niezawodny (z zastrzezeniem, ze regularnie wykonuje sie przy nim czynności obsługowe), dobrze przemyślany w ogóle i w szczególach, dopracowany. Moja wersja to model podstawowy, ale posiada on zarowno regulacje kierownicy jak i obu przednich foteli na wysokosc. Bardzo fajny wozik, przyjemny w prowadzeniu i godny zaufania na dlugich trasach!

Volkswagen Polo III – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

4,1
~Adam z Pułtuska
Hatchback 1.4 i 60KM 44kW
5 bo jak na auto 7 letnie spisuje się rewelacyjnie!! I wygląd ma nie najgorszy, i osiągi w porządku, i eksploatacja tania. Brakuje mi tylko klimy w aucie (mam m.in.: wk., cz., el.sz., al., ). A i tak nie zamierzam go sprzedać.. jak żona zrobi prawko dostanie polo i będzie mogła bez żalu z mojej strony je nawet poobstukiwać..
Volkswagen Polo III Hatchback