Serdecznie polecam ten samochód osobom, które szukają niedrogiego, niezawodnego i w miare ekonomicznego autka. Być może miałem szczęście, ponieważ kupiłem ten samochód rok temu od osoby, która zajmuje się sprowadzaniem tzw. "złomów" z zachodu i auto nigdy wcześniej nie było eksploatowane na polskich drogach. Przez rok eksploatacji nigdy mnie nie zawiodło i jestem z niego naprawdę bardzo zadowolony. Oczywiście jest kilka minusów, o których mozna przeczytac powyżej ale generalnie plusów jest o wiele wiele więcej.
Jest naprawdę ok. Niedawno byłem nim w Pradze i nie było żadnych problemów z wyprzedzaniem itd.
Mam akurat skrzynię V-cio biegową. Nie ma żadnych zgrzytów podczas redukcji, biegi bez problemu wchodzą.
Poprawnie, choć czasami buja kiedy z naprzeciwka nadciąga TIR
Jest ok. Nie mam zastrzeżeń
Wszystko jest ok
Nawiew na szybę mógłby być nieco skuteczniejszy. Ponadto w lecie mimo wyłączonego ogrzewania z kratek wydobywa się gorące powietrze. Poza tym dmuchawa nieco hałasuje na co z pewnością ma wpływ wiek auta.
Mam 185 cm wzrostu i 100 kilo wagi w związku z tym z przodu mogłoby być nieco więcej miejsca. Trzeba przyznać, że jazda w cztery dorosłe osoby to męczarnia
Jak na autko tej klasy jest ok.
Ceny części zamiennych są bardzo przystępne. Przyznam, że wymieniam tylko to co ulega zuzyciu i nie wiem co to jest usterka
Zapłaciłem za swoje autko 4300 w tamtym roku i uważam, że ciężko byłoby mi kupić za te pieniądze coś równie dobrego
Gdyby nie hałasujące łozysko dmuchawy byłoby "doskonale"
Naprawdę nie wiem co to jest usterka.
- zużycie paliwa dla silnika 1.3 KAT 55KM 40kW