Oceny Volkswagen Polo II Hatchback 1.0 45KM 33kW 1985-1992

Najnowsze oceny Volkswagen Polo II Hatchback 1.0 45KM 33kW 1985-1992

4,4
~schutte
Hatchback 1.0 45KM 33kW
Samochód oceniam na rewelacyjny. Kupiłam go zima,byl to mój pierwszy zakup i niestety musialam na \"dzien dobry \" wymienic pare rzeczy, ze sprzeglem w pierwszej kolejnosci....ale potem bylo tylko super, staruszek z silnikiem 1.0 i 45 KM kilka razy holował mlodszą, silniejsza i mocniejszą w KM skode fabię...do skody rocznik 2002 dolozylam w ciągu niecalych 5 lat wiecej niz do starego polo, ktore mam od 2005 roku....to o czyms swiadczy...Nie...
4,3
~lobooz
Hatchback 1.0 45KM 33kW
To już YoungTimer! Autko ma styl. Kupiony za grosze. Jak dla mnie bomba! Zrobię z niego, jak się uda, ładnego klasyka. Prawie zero rdzy! Mechanik nie chciał wierzyc jak zobaczył podłogę! Wygląda jakby zjechała wczoraj z taśmy... Oglądałem młodsze Punta, Corsy, Civici, Clio itp. Wszystkie były żżerane lub już już zjedzone przez \"Rudą\". Moja zna tylko lekkie plamy rdzy po uszkodzeniach mechanicznych. Bravo VW! Przestrzeni w środku wydaje się...
3,9
~Zły Sławek
Hatchback 1.0 45KM 33kW
Proste i niezawodne auto w przystępnej cenie. Nie powala jakością wykonania czy wyposażeniem. Pali bardzo dużo jak na swoje gabaryty i moc. Za to jest bardzo tanie w naprawach i wymianach. Blacha jest najmocniejszą stroną polo - żadnej rdzy. Jedynie kilka ognisk ale nic poważnego. Po 20 latach na prawdę świetnie.
3,1
~Kuba
Hatchback 1.0 45KM 33kW
Kupiłem, bo był tani. Jest bardzo prosty, nawet laik proste sprawy sam sobie zrobi. Ogólnie liczyłem na to, że będzie lepiej. Jeżeli chodzi o ekonomię to radzę omijać szerokim łukiem jednostki 1.05 na gaźniku-tym co weźmie wykarmisz 1.6 z dużo większą budą. Jest to raczej takie jeździdełko, niedaleko i nie za szybko. W chwili obecnej za te same pieniądze nie kupiłbym go. Miałem Tico i niestety ten mały karaluch był lepszy.
4,2
~mariusz
Hatchback 1.0 45KM 33kW
Kupując zadbany, zdrowy egzemplarz mamy pewność długiej i niezawodnej jazdy. Volkswageny w tamtych czasach miały naprawdę mocne blachy, rdza jest tu rzadkim gościem. Generalnie jest to świetny, zwinny samochodzik na miasto za śmieszne pieniądze.
4,2
~smx76
Hatchback 1.0 45KM 33kW
autko małe, niezawodne. dojeżdżałem nim do pracy w tartaku. pracę zmieniłem,więc jeżdzę rodziców astrą, a za rok kupi się mercedesa c- klasę 2,2 cdi. siostra jeździ teraz polóweczką i żadnych awari nie miała
Dziennik kosztów dla Volkswagen Polo II Hatchback 1.0 45KM 33kW
7,6
~GIZI
Hatchback 1.0 45KM 33kW
tylko materiały eksploatacyjne do wymiany:filtry,olej, amortyzatory, opony, dwa tłumiki. ładownośc 410 kg a ja w swojego ładuje około tony i ciągnie 100km/h po całej Polsce. jeszcze nigdy mnie nie zawiódł w trasie
3,5
~mitch@ircnet.pl
Hatchback 1.0 45KM 33kW
Poloweczka jest z 12/92, malutki silniczek, ale do 80 km/h calkiem ladnie sie zbiera, w zadnym wypadku nie jest zawalidroga. Od 110 km/h zaczyna nieprzyjemnie halasowac silnik. Niemniej podrozowanie z predkoscia 110 jest przyjemne. Jak na prawie 10-letni samochod spisuje sie bardzo dobrze.
4,7
~intruz
Hatchback 1.0 45KM 33kW
Auto kupuje się za jakieś 700 do 1000 pln . jeździ się za grosze . O ile komuś nie zależy na super wyglądzie i nie wiadomo jakich osiągach to polo jest spoko .
4,5
~Błękitna sztrzała
Hatchback 1.0 45KM 33kW
Do samochodu trzeba serca a miło może cie zaskoczyć pod czas wyprzedzania BMWiczki z 3 litrowym silnikiem ;)
Volkswagen Polo II Hatchback