Oceny Volkswagen Polo II Hatchback Facelifting 1.0 45KM 33kW 1985-1992

Podsumowanie 19 ocen Filtruj
Przebieg ocenianiego auta
Lata produkcji
Volkswagen Polo II Hatchback Facelifting 1.0 45KM 33kW 1985-1992 - Oceń swoje auto
średnia ocena z 19 ocen
84%
użytkowników kupiłoby ponownie

Najnowsze oceny Volkswagen Polo II Hatchback Facelifting 1.0 45KM 33kW 1985-1992

4,4
~leooon
Hatchback Facelifting 1.0 45KM 33kW
Kupiłem to auto tak na rok może dwa, jako że wcześniejszego golfa rozbiłem, a już minął 7 rok tułaczki z VW POLO w GAZIE. Przejechałem całą Europę wzdłuż i w szerz, po ukosie w każdym kierunku. Od Rosji Ukrainy po Hiszpanię. Ktoś z was powie Wariat takim czymś turlać się.... Auto nigdy mnie nie zawiodło dojechałem wszędzie w zimę sprawuje się nieźle (na lodzie jestem jedyną osobą która wyprzedza innych), latem dokucza brak klimatyzacji i...
4,2
~PL_Cyfron
Hatchback Facelifting 1.0 45KM 33kW
Jako caloksztalt daje zasluzone 4,auto tanie w eksploatacji,daje sie latwo naprawic,zawsze mnie dowiozl na miejsce,nie do szalenstw ale do normalnej jazdy,uwazam ze lepiej polo niz np cc. Moge polecic ten samochod wszystkim tym,ktorzy szukaja taniego auta do normalnej jazdy,ale chyba lepiej szukac wersji z silnikiem 1.3l,wtedy bedzie troche lepsza dynamika,a spalanie sie chyba niewiele zmieni
4,3
~Bartosz W
Hatchback Facelifting 1.0 45KM 33kW
ogolnie polecam ten typ samochodu. jest naprawde nie do zdarcia, a osiagi jak na tak maly silnik ma znakomite. czasami jednak brakuje mocy przy wyprzedzaniu, szczegolnie tirow. rekompensata jest to ze przy dosc ostrej jezdzie (rzedu 110-130 km/h) spalanie nie przekraca 5 l/100 km.
3,1
~krzychu
Hatchback Facelifting 1.0 45KM 33kW
Polo II to tańsza odmiana golfa. Więc nie ma co oczekiwać na jakieś super wyposażenie. Jak dla mnie samochód najlepiej do miasta, na krótkie dystanse. O wygodnym podróżowaniu można zapomnieć. Najlepiej kupić z większym silnikiem bo 1.0 to o wiele zamało.
4,3
~homini21@interia.pl
Hatchback Facelifting 1.0 45KM 33kW
Jak na taką cenę to jestem baaardzo mile zaskoczony tym autkiem. Jeżeli ktoś potrzebuje auta do tego aby jeździło i się nie psuło a nie zależy mu na tym aby się "pokazać" to tylko polo. Auto NAPRAWDĘ bez awaryjne. Jeżeli nawet zdarzy się jakaś awaria to, jak napisał jeden z internautów: "odnosi się wrażenie że ten samochodzik zawsze dowiezie swego właściciela do domu, jakoś ale dowiezie". Potwierdzam to w 100%. nigdy mnie nie zawiodło!
4,5
~ZXCV
Hatchback Facelifting 1.0 45KM 33kW
To auto jak karabin Kałasznikow, ponadczasowe, niezawodne choć jak to z Kałachem było niecelne i stare. Jednak w porównaniu z innymi samochodami (Seicento, 106, panda) wypada o niebo lepiej.

Usterki Volkswagen Polo II

Liczba wpisów: 13

Volkswagen Polo II – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

4,1
~Bigwig
Hatchback Facelifting 1.0 45KM 33kW
Dobry samochód w przystępnej cenie. Dość niezawodny, tani w użytkowaniu, choć na pewno nie dający luksusów. Polecam każdemu z ograniczonym budżetem.
3,6
~maciek
Hatchback Facelifting 1.0 45KM 33kW
Jak na auto z najniższej półki duże zaskoczenie na plus. Jeżdizłem dużo młdoszym suzuki swft i polo je bije na głowę
~wojciech
Hatchback Facelifting 1.0 45KM 33kW
no może nowy egzemplarz był niezawodny.
3,9
~im_the_bomb
Hatchback Facelifting 1.0 45KM 33kW
Nieważne czy zimny czy ciepły, pracuję równo, można jednak zauważyć delikatne drgania kierownicy na niskich obrotach przy rozgrzanym silniku, najczęściej na światłach czy postoju, wtedy też temperatura wody dosyć szybko podchodzi. (Silnik)
Volkswagen Polo II Hatchback Facelifting