Duży, wygodny samochód. Idealny na długie trasy - cichy, szybki, elastyczny i ekonomiczny - na 7 biegu przy 150 km/h obroty są poniżej 2 300. Bardzo dobrze współpracuje z instalacją LPG - BRC/PRINCE Maestro 2. Duży bagażnik mnóstwo uchwytów, duże kieszenie w drzwiach z przodu i z tyłu. Do tego linia, która się nie starzeje + relatywnie niskie koszty serwisu olejowo-filtrowego. Skuteczne hamulce, dobre światła LED i bardzo dobrze działający aktywny tempomat. Polecam
Cichy, elastyczny, wystarczająco mocny do sprawnego poruszania się i wyprzedzania. Do 180 km/h w ogóle nie męczy się z autem.
Rewelacyjna 7-mio biegowa DSG. Bardzo szybka, dobrze zestopniowana i jak na razie bezproblemowa.
Ja mam aktywne zawieszenie + regulowane amortyzatory co się super sprawdza (miasto - tryb COMFORT, trasa - tryb SPORT)
Ładny, pojemny i z bardzo dobrą widocznością. Panorama w dachu robi wrażenie. Lakier odporny na zarysowania - na moim (kolor szampański) w ogóle nie widać zużycia poza małymi odpryskami poautostradowymi.
Bardzo dobra
Rewelacyjna - po prostu das auto.
Klimatronik sprawdza się bez zarzutu.
Wszędzie sporo miejsca (przód i tył) + duży bagażnik.
Nie jest to Audi, ale w swojej klasie bardzo dobre.
W swojej klasie jest ok. Dużo części dostępnych w zamiennikach odpowiadających jakości tym z serwisu VW.
Bardzo wygodne i super wyposażone auto za rozsądne pieniądze.
Jak na razie tylko zapchany odpływ z szyberdachu.
Brak
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 TSI 190KM 140kW