Bardzo wygodne i dość szybkie auto, chociaż 190 km to dla mnie trochę mało... Jak trzeba to komfortowe, jak trzeba można trochę poszaleć. Na wakacje super - choć bagażnik głęboki i trudy do wykorzystania
190 km jedzie bardzo dobrze, choć nie czuć sportowego ducha. Przydałoby się więcej. Spontanicznie reaguje na gaz i miło mruczy -dobre wyciszenie
Świetna, choć szwagier w BMW3 F30 ma jeszcze szybszą. Rzadko korzystam z trybu manualnego - ew. przy wyprzedaniu aby szybciej zredukował. DSG 6 - nie czułem różnicy do 7 biegowej
Felgi 18 cali ale jest jeszcze komfortowo. dobrze trzyma się drogi. Aktywny tempomat ACC super jak działa, ale niestety kilka razy nie "zobaczył" auta przede mną i chciał mnie zabić. Nie mogę mu wierzyć niestety. Jak działa to w korku jedzie się automatycznie
Jak to VW - kwadratowa ale fajna.
jest kamera cofania ale i tak cofam na lusterka. Generalnie OK
Sterowanie z kierowcy ok, ale mogłoby być bardziej intuicyjne. Podłokietnik nie podpiera dobrze prawej ręki przy trzymaniu kierownicy - nie sięga. A szkoda. Wirtualny kokpit największym bajerem. Z telefonem nie do końca może się dogadać. Wskażnik G-force nie trzyma historii tylko dane bieżące. Szkoda... Nawigacja za nisko - ratuje sytuację wyświetlacz pomiędzy zegarami.
Super wydajna klimatyzacja,
Dzieciaki z tyłu wreszcie nie kopią przednich siedzeń
Na autostradzie hałas przy 160 km/h - szumy karoserii. Moja stara Astra IV była podobnie wyciszona, Octavia III znacznie głośniejsza. Mogłoby być lepiej
Służbowy...
służbowy, ale cennikowo 180 kPLN bym nie dał. zbiłem cenę na 140 kPLN co i tak jest bardzo drogo (za rocznik 2017 w czerwcu 2018)...
ACC tempomat chciał mnie zabić kilkukrotnie - nie zobaczył samochodu przede mną
Brak na razie
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 TDI BlueMotion SCR 190KM 140kW