Auto ciche, komfortowe. Silnik bardzo cichy i całkiem sprawny. Samochód bardziej do komfortowego podróżowania niż do szybkiej jazdy po zakrętach czy sprintu w mieście. Spasowanie elementów nadwozia słabe jak na tę klasę auta, ale nie powiem ,żeby jakoś źle było. Samochód nie lubi dziur nie mam sumienia go katować - słychać że zawieszenie cierpi :). Prowadzenie super.
Tylko dobrze bo mógłby mieć te 180KM. Ogólnie super -cichy, dynamiczny, trasa 7,5-9,0 [120-160] miasto 9-11[też raczej dynamiczna jazda]. Oleju bierze mało, łańcuch nie dzwoni czy zimno czy gorąco. Jest OK
Mam manual - naprawdę baardzo dobrze działa. Pełen komfort, gładki skok. OK Doskonałe byłoby DSG czy inne STronic...do czasu gdy się coś w niej nie zepsuje..
Komfortowy. Mógłby być bardziej precyzyjny i zwarty na nierównościach. Mondeo pod tym względem jest lepsze. Ale pomimo bardzo komfortowego zawieszenia, o dziwo wchodzisz szybko w zakręt a auto jeszcze go domyka. NIe ma się o co przyczepić - wysoki standard w klasie.
bardzo dobrze + mam szklany dach więc widzę też to, co mam na bagażniku. Super ksenony + led - po prostu świetne. Np w fordzie to jakiś żart - świecą jak Łada 2105..na H4.
Doskonale. Wszystko działa, prosta obsługa, pełno bardzo przydatnych systemów [czujniki cofania i kamera - bez tego sobie już życia nie wyobrażam]
Gwiazdkę odbieram za zbyt twarde wykończenie wnętrza [dolne panele]
dobrze.
Bardzo dobrze, miejsca nie brakuje nikomu i na nic. Z tyłu wygodnie, Superba kombi nie przebija, ale za to SuperB kombi nie wchodzi do osiedlowego garażu.
Bardzo cichy do 160-170km/h. Potem powietrze już słychać.
to benzyna więc koszty serwisu niższe. Spalanie - u mnie spore bo jeżdżę po prostu szybko.
Dobra. Auto mało orygianlne, ale bardzo dobrze się sprawdza. Mazda 6, BMW5 ,Audi A6 to totalnie inny pułap cen i kosztów serwisu.
Nic poza spasowaniem jednego elementu nadwozia. Niby nie widać, ale ja widzę.
Nic
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 TSI 160KM 118kW