: Mam Wagena 5 lat czyli kupiłem go jako jeden z pierwszych na początku wszystko było fajnie a po roku w moim miasteczku 10tysięcznym pojawilo sie takich passatow 10 to pierwsza wada ale wiadomo kupiles wolkswagena musisz sie z tym liczyc ze niebedziesz orginalem druga Wada to to ze ten samochod jest slabo wykonany w srodku auto z przebiegiem 80tys ma fotele powycierane na brzegach tak jak w mercesresie z przebiegiem 5 milionow 3 wada to dalej wnetrze auta czyli slabo spasowane plastiki pijani pracownicy audi lepiej by to zrobili niz ci z wagena w pelnym skupieniu...Jadac tym autem mam wrazenie ze wszyscy jezdza passatami co do wad to ostatnio przy przebiegu 75tys wymienilem pompowtryskiwacz yyy i to natyle wad teraz zalety yyyyyyy ciezka sprawa noo moze dobrze sie prowadzi iiiiijest jednak wygodny niemozna narzekac na brak miejsca...Podsumowanie::::::: za 130tys zł lepiej kupic cos 2-3 letniego i to najlepiej z gwiazda na masce czteroma koleczkami lub smigielkiem.... Choc nieukrywam ze przyzwyczaiłem sie do mojego wagena i kocham go nawet wiedzac ze niejest najlepszy