: bardzo fajnie wyłapuje wszystkie nierówności na naszych polskich drogach
jak do tej pory moje ulubione autko i szybko go nie zamienię na inne
kupiłem auto sprowadzone z Austrii od handlarza po 2 tyg pojawił się poważny problem z autem urwał się zawór ssący koszt naprawy ponad 2000zł wymiana głowicy tłoka i itp. po naprawie wszystko ok :)teraz zaczął się problem ze sprężaniem (wyłącza się turbo)
bardzo mi leży choć przydał by się szósty bieg :)
dziś wymieniłem stabilizator do 65zł oryginalna część tak mówił sprzedawca :)
jest to sedan mam problem z ocenieniem odległości cofając do tyłu (ograniczona widoczność)
VW to niemiecka doskonałość (o gustach się nie dyskutuje :)) wykończenia idealne wszystko idealnie do siebie pasuje
pracuje u mnie climatronik jestem z niej bardzo zadowolony lecz jeździłem wcześniej Oplem Zafirą i brakuje mi w pasku nawiewu dla pasażerów siedzących z tyłu autka
kierowca i pasażer z przodu będzie bardzo zadowolony lecz dla osób siedzących z tyłu porażka :( zwłaszcza jak kierowca i pasażer siedzący za nim ma długie nogi :)
kolega który jeździ fordem mondeo z 2001r mówi ze w Passacie jest o wiele ciszej wiec chyba tak jest
i tu było moje wielkie zaskoczenie gdy wybrałem się którejś soboty do Wrocławia ok 50km od Świdnicy na zewnątrz ok 28 st.C w środku hula klima 19 st.C średnia prędkość poza terenem zabudowanym 95km/h na komputerze pokładowym wyświetla sie średnie zużycie 3,8 l/100km TAKI WIDOK CIESZY KIEROWCE I KIESZEŃ :)ale jak się przyciśnie to swoje i tak weźmie
VW trzyma dobrą cenę gdy cena auta jest zbyt niska warto się zastanowić czy aby wszystko jest sprawne i czy nie ma ukrytych wad!!!!!!!!
nie mam z nim większych problemów :)
dostępność części na rynku (nowe i używane) jest tak duża ze nie ma się czego obawiać
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TDI 110KM 81kW