Pamiętam że pierwszy raz jak na luzie dodałem gazu to byłem zaskoczony szybkoscią wejścia na obroty. Super cichy, zdarza mi sie zapalać już chodzący
Ciężko pedałem zredukować z 5 do tyłu na 4, ulubiony bieg sterownika tej skrzyni to 3!!!! Z piątki od razu wrzuca 3 nawet przy małym podjeździe. Duża zwłoka kick-down!!!!
nie za miękki nie za twardy - jak w sam raz. Minus mały za skomplikowane zawieszenie z przodu chociaż przez 80 tys nic w nim nie robiono
OK
Podłokietnik z przodu powinien być 10 cm dłuższy! Kobieta w ogóle z niego nie skorzysta. Bagażnik to największa porażka tego modelu - duży ale wsadzić coś większego nie da rady - za mały prześwit. Kosiarkę do trawy wożę do serwisu żony Yarisem.
Mało wydajna klima!!!! Szczególnie w czarnym aucie
Bez zastrzeżeń
Chyba największy plus jaki można dać temu modelowi. Nie wiem jak w niższych modelach ale w moim jest naprwadę cicho - wierzcie mi - mam porównanie. Przy 200 dopiero zaczyna być słychać wiatr w uszczelkach
Silnik pali za dużo jak na tę pojemność a bak 60 l to niech wstawiają do POLO!!!!! Powinien być min.80 litrów. W niemczech przy normalnej (dla mnie) jeździe co 400 km tankowanie! Porażka
Auto pali średnio 12,5 L/100 i tak trzeba przyjąć do ewentualnej kalkulacji.
Jak na nowe za 162 tys!
Zamek w drzwiach (czujnik otwartych drzwi) się zepsuł, Mata grzejna fotela kierowcy (1000 PLN w serwisie bo ze skórą siedziska)
Moj silnik pali olej - zgodnie z normą ale 1,8 20V w ogóle nie brał!!!!
- zużycie paliwa dla silnika 2.8 30V 4 Motion 193KM 142kW