Autko naprawdę dobre, przejechałem już nim ok 90 tys. km. Przez ten czas wykonałem wiele napraw jednak w większości były to wymagane przez zużycie części (przebieg swoje robi)
Najlepszy punkt tego samochodu, idealnie sobie radzi z gabarytami. Bardzo dobra dynamika, przyjemny dźwięk. BEZAWARYJNY, jedynie wymiana świec, oleju, filtrów itp. Świetnie współpracuje z gazem. Turbina mimo przebiegu w niezłym stanie.
Mam trochę zastrzeżeń do pracy skrzyni biegów. Wyrobiły się tulejki na wybieraku, w związku z czym trzeba celować biegami i jest luz na drążku. Mam to od początku i się przyzwyczaiłem ale mogło by być lepiej.
Komfortowo i sztywno w zakrętach, idealny złoty środek. Jedyny minus to koszt wymiany wahaczy przednich.
Jak dla mnie bardzo dobrze, do tyłu to jak w większości sedanów.
Mam wersje comfortline także wodotrysków nie ma, ale to co trzeba jest pod ręką i działa
Fajnie chłodzi no i w zime szybko ciepło podaje (ale to na pewno zasługa silnika )
Miejsca jest dużo dla wszystkich.
Ok ale mogło by być ciut lepiej.
Takie 4-, ze względu na koszty zawieszenia, poza tym ok.
Za tą cene fajniejszego auta nie znajdzie się. Jak jest instalacja to za taką dynamikę i komfort też taniej nie pojedziemy.