Układ hamulcowy
: Hamulec- brzytwa !!! Długo nie mogłam się przyzwyczaić do czułości hamulca. Wydawało mi się,. że lekko kładę noge na hamulcu a on stawał po prostu dęba. Naprawdę rewelacja.
Ogólnie- naprawdę polecam to auto. Mam paru znajomych jeżdżących passatem i też nie mają zastzreżeń do tego autka. Duży, pakowny, bezawaryjny, ładna sylwetka, dobre depnięcie, małe spalanie, przyjemnie się prowadzi- u mnie wciąż jeszcze wbija w fotel jak dobrze gaz przycisnę.
Zero zastrzeżeń, przez 5 lat użytkowania zadnej poważniejszej awarii nie było.
bez zarzutu- nic się nie dzieje, tankuje i jeżdże
wymieniałam raz drążki, ogólnie wspomaganie bez zarzutu
bardzo dobra widoczność, chociaż nie przepadam za lusterkami oddalającymi
bez zarzutu, nie mam zastzreżeń do ergonomii. Podoba mi się tak jak jest- a jest dobrze.
Rewelacja, klima działa doskonale, ogrzewanie też- powietrze rozprowadzane jest szybko. Doskonała funkcja przepływu powietrza wewnętrznego, zwłaszcza jak się jedzie za autobusem albo ciężarówką.
dużo miejsca, jako kierowca niewielkiego wzrostu wręcz wolałabym zeby ta przestrzeń była mniejsza
Cichutki, doskonale wyciszony, naprawdę nie mam zastrzeżeń, zwłaszcza, że wożę małe dziecko często spiące w trakcie jazdy- nic nie zakłóca jego snu.
Jako diesel, naprawdę świetne spalanie. W porównaniu do benzyny (miałam wcześniej) to nie ma wogóle porównania. Wydajny. Co do napraw- jeśli w serwisie... trzymajcie się za portfel- zaboli, jesli pokusisz się na polecanego mechanika- odetchniesz z ulgą, można zrobić i tanio i solidnie, naprawdę warto poszukać.
Cóż, cena może nie najniższa ale uważam warta tego. Zależy co nam sie trafi wprawdzie.. moje auto uważam za zakup bardzo, ale to bardzo trafiony. Przez 5, prawie 6 lat uzytkowanie nie miałam usterek, wad, poważniejszych napraw (nie mówię o częściach zużywających się normalnie w czasie eksploatacji). Uważam , że warto wydać trochę więcej a w zamian nie martwić się, że mamy skarbonke .
Nie mam nic do zarzucenia. Nic nie odpada, wszystko trzyma się kupy.
Nie miałam do tej pory żadnych poważnych usterek. Ale linę w razie czego wożę ze sobą.