: dobre kamulce, wygadne wnetrze.ma w sobie cos.w dobrej wersji nie ustepuje bmw czy audi
wymarzone auto rodzinne z dosc mocnym silnikiem.mam full opcje ze skora i alcantara co dodaje uroku.cudowna trojramienna kierwnica ,
silnik to mocna strona, ciagnie mocno od 3,5 tys obrotow.jesli sie dba o niego( powinno sie wiedziec jak sie jezdzi z autami z turbo) to nie mo problemow
bardzo dobrze wchodza biegi, ze sprzeglem tez wszystko ok, nie ma sie czego przyczepic
dobrze sie trzyma drogi, tylko te wahacze, z tylu jest niezle- po 150 tys km wymienilem cale zawieszenie:amorki, koncoki itp.z przodu narazie wymienilemjeden z wahaczy juz przy 100 tys ale niedlugo bedzie trzeba wymieniac wszystko, a bedzie tego troche
wszystko widac nie mam uwag
wszystko mozna intuicyjnie obslugiwac, duze wyrazne przyciski, wszystko pod reka
mam klimatronic jestem zadowolony, zima czasami potrzebuje czasu aby sie nagrzac
bardzo wygodne auto,jechal z 5 osobowa rodzina na dlugie wyciezki i wszyscy sie spokojnie miescili, bardzo przestronne wnetrze szczegolnie z tylu
przy wyzszych obrotach slychac turbine, ale mi sie to podoba
i tutaj duzo zalezy od stylu jazdy i pewnie od felg i szerokosci opon.ja mam standardowe 15 cali ,szer.195.
najmniej spalil mi 6,2 l na rasie w nocy przy pustych drogach i wolnej jezdzie ale z klima, w miescie dochodzilem przy bardzo szybkiej jedzie do 15 litrow.srednia w kreceniu sie po malym miasteczku i trasie to jakies 8-9 litrow.
auto nie jest tanie, i trudno znalesc ladny egzemlarz, ja swojego szukalem rok.jesli kupi sie od osoby ktora dbala o niego bedzie dobrze sluzyl, ale niektore naprawy np zawieszenie beda drogie
psuja sie oprocz tego wahacza z przodu pierdoly:klimatronic pokazuje ze jest -40 stopni na zewnatrz,wymienialem przeklanie kierownicza,obrotow mi nie trzymal bo zapchala sie przepustnica.czasami sie cos popsuje np dziwnie pracuje silnik i po 3 dniach wszystko wraca do normy
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 T 20V 150KM 110kW