: pojemność bagażnika i ilość miejsca jest bezkonkurencyjna.
Przeniesienie napędu
: niemarkowe przeguby psuły się bardzo szybko - markowe działają bez problemów.
Zdecydowanie najlepsze auto dla stosunkowo mało zarabiających. Bez wiekszych przygód jeśli chodzi o awarie na trasie, oczywiście jak się dba - tak się ma. Nie jestem typem pedanta, żeby z każdą ryską lecieć do lakiernika, ale wiem, że jak regularnie wymienię co trzeba, to się nie zatrzymam na trasie. Auto przestronne, przyjemne w prowadzeniu, wygodne i trwałe. jedyny poważny minus - w mojej wersji brak schowka - ale po 5 latach już nawet nie pamiętam że mógłbym go mieć. Przejechałem nim ponad 170 000 km, przewiozłem tony różnych rzeczy, przeciągnąłem nim tony przyczepek, spędziłem w nim kilka nocy (bagażnik po złożeniu foteli ma płaską podłogę...) jakby były nowe takie to innego bym nie kupił. blachy ocynk - brak rdzy (oczywiście jak się ogrodzeniem głaszcze lakier to siły nie ma..)
Praktycznie, gdyby nie moje niezgrabne łapy - to brak usterek, raczej sam coś ułamię nż się popsuje z niczego.
Wszystko wymieniane na czas, brak problemów z zaskoczenia, poza oczywiście błędami mechaników - ale to nie wina auta.