: przejechał 350 000 kilometrów a dynamika niezmienna
: progi rdzewieją
W tej cenie nie ma nic lepszego, jeśli się szuka duże dynamiczne bezawaryjne auto
Z silnikiem nic poważnego się nie dzieje, mimo przejechanych 350 000 kilometrów, nadal uważam za elastyczny, oleju nie bierze, jak na swoje kuce przyspiesza całkiem dobrze, i potrafi dobić do 190km/h, zadbany jest i nie katowany.
Skrzynia działa normalnie, nie na 5 bo nie jest nowa, i nie na 3 bo działa dobrze i biegi ładnie wchodza, tylko jedynkę czasem ciężko wsadzić
auto dobrze się prowadzi, nie przechyla na łukach, najprzyjemniej się jeździ z prędkościami 80km/h oraz 140km/h
duża powierzchnia szyb, ma swoje plusy i minusy, jeśli chodzi o widoczność to duży plus
wszystko w zasięgu ręki na swoim miejscu, jestem wysoki i porównując z nowymi autami mogę wysnuć że kierownica mogła by być bliżej kierowcy, albo pedały głębiej
w zimie grzeje aż miło, klimy nie mam ale ładnie dmucha
Wygodne wielkie auto, z tyłu rewelacja dla każdego, nawet koszykarz miał by sporo zapasu na kolana.
porównując z golfem 2 diesel pasek jest dużo cichszy, ja bardzo lubię cisze w aucie więc sam dogłuszyłem podłogę i jeździ się cicho jak benzynką
jeśli chodzi o spalanie to w dużej mierze zależy ono od temperamentu kierowcy, mi pali średnio 7, ale użytkuje auto i w mieście i na trasie, w trasie od 5,5 mniej się nie da, w mieście koło 8
Jest super jest super więc o co ci chodzi
silnik nieśmiertelny, turbina też, reszta i tak dobrze
ogólnie nic się nie dzieje, ale jak jechałem kiedyś 100 kilometrów nie mniej niż 160km/h to się zrzygał olejem, jakiś simering za 15zł i jedziemy dalej
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TD 75KM 55kW