Oceny Volkswagen Passat B3 Kombi 1.9 TD 75KM 55kW 1991-1993

Najnowsze oceny Volkswagen Passat B3 Kombi 1.9 TD 75KM 55kW 1991-1993

4,6
~ToPeR
Kombi 1.9 TD 75KM 55kW
Auto genialne za tak niską cene. Zastanawiałem się nad Mercedesem 190, ale częsci do niej są droższe niż do passata, a passat Kombi ma więcej miejsca i jest tak samo nie zawodny. GORĄCO POLECAM Wszystkim to komfortowe duże autko.
4,2
~blade
Kombi 1.9 TD 75KM 55kW
naprawde chwale sobie mojego Passata! bardzo wygodne, duze auto, niskie zuzycie paliwa i wszechstronnosc. gdybym tylko nie musial na poczatku wpakowac w niego sporej ilosci gotowki na remont silnika byloby swietnie
4,5
~Adi
Kombi 1.9 TD 75KM 55kW
Świetne, duże, rodzinne auto które nie dużo pali a jak trzeba to można mu nieźle przycisąć. Wygoda, wykończenie wnętrza na wyskoim poziome. Po prostu niemiecka niezawodność połączona z wysokimi jak na klase średnią-wyższą standartami luksusu :)
~skoplak@wp.pl
Kombi 1.9 TD 75KM 55kW
Jestem zadowolony, mimo braku bajerów elektrycznych (jedynie szyberdach elektr.) - a może to i zaleta, bo nie ma się co zepsuć. Wykonczenie toporne - bez polotu, ale wszystko na swoim miejscu OK. Kombi pakowne (nawet dla żony - cała masa pinkli), dużo schowków.
~KRZYSZTOF
Kombi 1.9 TD 75KM 55kW
Ogólnie OK. Dużo jeżdżę i nie żałuję zakupu. Oby tak dalej! Auto godne swojej ceny i do polecenia ludziom, którzy dużo jeżdżą i potrzebują na prawdę przestrzeni, wygody w aucie.
4,4
~ja
Kombi 1.9 TD 75KM 55kW
W tej cenie nie ma nic lepszego, jeśli się szuka duże dynamiczne bezawaryjne auto
Dziennik kosztów dla Volkswagen Passat B3 Kombi 1.9 TD 75KM 55kW
8,3
4,3
~hubert
Kombi 1.9 TD 75KM 55kW
doskonałe autko, niezawodne, tanie w zakupie i eksploatacji.
~marcin691
Kombi 1.9 TD 75KM 55kW
dobre autko za dobra cenie w porównaniu z innymi nowszymi.
~niedzwiedz2
Kombi 1.9 TD 75KM 55kW
Gdyby miał mniej rdzy to inwestowałbym i jeździł do zakichanej śmierci.
4,2
~Tomi
Kombi 1.9 TD 75KM 55kW
Mimo małych wad samochód jest super. Pojemny, niezawodny i tani w eksploatacji. Mile widziane zdolności manualne właściciela, dużo napraw można przeprowadzić samemu.
Volkswagen Passat B3 Kombi