: zero rdzy po 19 latach zarówno na nadwoziu jak i na podłodze
To najgorszy silnik z jakim miałem styczność. Zero dynamiki, potworne spalanie i niema dnia żeby się nie coś nie zepsuło, aktualnie w naprawie
Duży przebieg zapewne miał negatywny wpływ na jej działanie. Lewarek krótki i biegi wchodzą w miare precyzyjnie, ale przełożenia zdecydowanie znacznie za długie
Trochę za miękko ale to rodzinne kombi. Ogólnie prowadzi się dość pewnie.
jeśli o to chodzi to jest ok. Nadwozie przeszklone, niska linia szyb, duże lusterka.
Auto jest z 1992 roku, od tamtej pory bardzo wiele się pozmieniało ale można powiedzieć ze ręce trafiają bez większych kłopotów w odpowiednie przełączniki
To najmocniejsza strona Passata. Świetna klima i brak problemów z parowaniem szyb od środka.
Kawał landary więc i miejsca w środku ma sporo. Jestem niski ale myśle ze nawet przy bardzo wysokim kierowcy pasażerowie z tyłu mieli by dość miejsca na nogi
No pod tym względem to straszny sieczkobrzęk i nie chodzi tu nawet o to ze silnik jest głośny to mi nie przeszkadza, ten samochód wydaje z siebie tragiczne dźwięki
jak na te osiągi 17 litrów gazu w mieście to bardzo dużo. Tymbardziej że do rakiety to mu daleko.
To jest jedna wielka awaria. Tu wszytko się psuje, od przełącznika świateł po zamek w drzwiach.
Padł przepływomierz, Wtrysk, silnik krokowy, co tu dużo gadać to padaka jakiej jeszcze nie miałem.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 16V 136KM 100kW