: pęcherzyki na nadkolach i tylna klapa , wszystkie B3 i B4
W tej cenie nie dostaniemy takiego auta z takimi walorami ....sami sprawdżcie , a Ci co mają to wiedzą że tak jest
pewnie.... można kupić koreańczyka czy francuza lub inne ...ale zobaczcie na eksploatacje pózniejszą ;)
To jedyny słuszny silnik do tego pojazdu ( wersja KOMBI ) jeżdziłem 1,8 brakuje mu sił a tutaj jest w sam raz można nawet poszaleć....choć to nie wyścigówka tylko auto rodzinne...bardzo elastyczny, najtrwalsze silniki w VW , poprzednim autem z tym motorem miałem nakrecone ponad 700tkm i nawet jeszcze żył - sprzedałem auto.
brak jakichkolwiek zastrzeżen jak niektórzy odnośnie nie wchodzenia 1-biegu, u mnie OK , moze to kwestia oleju , u mnie został wymieniony zaraz po kupnie na pełny syntetyk Mobil
Jeżdziłem lepszymi autami ale nie będe wymieniał marek bo to bez porównania, w tej klasie i wielkosci nie przypominam sobie lepszego konkurenta , zawieszenie wygodne , dość trwałe, choć części śmiesznie tanie nawet z tych najdroższych renomowanych producentów jak ja kupuje.Końcówki 27 zł sworzeń kulowy 35zł ...mam dalej wymieniać.?..wystarczy popatrzeć po sklepach
Bez zastrzeżeń , a jak ktoś narzeka ze kombi i nic nie widzi niech idzie do okulisty lub nauczy sie jeżdzić ,od cofania są lusterka boczne
Wszystko na miejscu , trafiłem na bogatszą wersje niestety w VW ciężko z takimi , ja mam ostatni wypust jedynego bezawaryjnego Passata jakim jest B3 , mam klime , dwie poduchy , ABS, elektryke , lakier perłe itd....
Nie żałowałem jak kupowałem i za to kupiłem kompletny ,bez braków ,uszkodzeń itd. jak większość sprowadzonych aut.
Zimą grzeje b.szybko, klima wzorowo pracuje prawie nonstop doskonale chłodzi , nie wyobrażam sobie tych gorących już prawie tropikalnych dni jakie mieliśmy tego i zeszłego roku bez klimy....ufff.....nie mam za to szyberdachu , ale chyba lepiej bo sie sypały niestety w VW Paskach i Golfach.
Ojjjj...tutaj jest odskonale, przód rewelka- czyt.bez zastrzeżen , za to tył , nie siedziałem w aucie gdzie jest tyle miejsca dla pasażerów.Jeżdziłem A8 i jakoś nieodczułem większej ilośći....a to przecież kombi , chyba jedyny z tą przestrzenią
zawsze mogłoby być ciszej ........choć do 120 w zasadzie całkowita cisza to zaczyna już być słychać szum wiatru w relingach ( mankamenty KOMBI ) pozatym do 160 nie słychac nawet silniczka
To nie małe auto , musi wziąść swoje, dla oszczędnych polecam muła z silnikiem 1,8 nawet 75KM bo 90 prawie to samo :) U mnie przy ciężkiej nodze ( nie jeżdże 50km/h ) po mieście klima i gaz prawie zawsze decha 12-14 LPG bez klimy zimą schodziłem do 11-12 w trasie do 10 LPG przy szybkiej jeżdzie minimum 140km/h i na czas na długich trasach zaś przy normalnej jeżdzie 8,7-9 niżej nie zszedłem bo rzadko jeżdze powoli, jak go kupiłem to jedyny test jaki był na PB w drodze do domu 250km i zużycie wyszło 7,2 przy ostrej jeżdzie, od wtedy tylko GAZ wiec na mieście nie wiem ile benzyny by wziął....dla mnie rewelka przy tych osiągach i gabarytach biorąc pod uwage cene gazu i braku zauważalnego spadku na mocy w stosunku do PB
Auto rekompensuje bezawaryjnościa i b.tanimi częściami eksploatacyjnymi....generalnie eksploatacja tańsza niz Dieslu.
....zawsze mogłyby być tańsze......ale za jakość sie płaci co jest doskonałym wyznacznikiem na rynku
Zrobiłem przeszło 45tkm i w zasadzie poza cewką wysokiego napiecia z modułem (80zł BERU ) oczywiscie zawieszeniem i teraz amorki ( od 45 zł do 130 SACHS ) dla własnego JA to nic.....świece , filtry , pasek itd.....
B.dobre auto , gdyby nie wiek i pojawiające sie już pierwsze pęcherze na nadkolach pewnie byłbym super extra zadowolony ,ale i tak jest , auto dość szybkie pakowne wygodne , bezawaryjne , części tanie jak barszcz....rewelka .......