Oceny Volkswagen Passat B2 Kombi 1.6 75KM 55kW 1980-1988

Najnowsze oceny Volkswagen Passat B2 Kombi 1.6 75KM 55kW 1980-1988

3,9
~polishbastard
Kombi 1.6 75KM 55kW
Poważny samochód za niepoważnie pieniądze- ta sentencja nalepiej obrazuje sytuacje. Aut może nie jest za dużo, ale jeśli znajdziecie dobry egzemplarz- a ja takiego znalazłem, za 1500 zł!- będziecie się jeszcze długo cieszyć tym wspaniałym antykiem. Jedyne czego można się bać to stanu blachy a tu bywa różnie. Rdza wcina wszystko, włącznie z podłużnicami więc trzeba się uważnie przyjrzeć autu. Benzynowce są generalnie mniej zajeżdżone od diesli,...
4,1
~RadaR
Kombi 1.6 75KM 55kW
Dobry muł roboczy do wożenia gratów różnego rodzaju w śmiesznej cenie. Jak zadbany to może jeszcze długo posłużyć. Dla mnie bomba. Co prawda trzeszczy w środku i nie za piękny jest no i blacha już rdzewieje ale swoje zadanie spełnia :D
4,8
~Majkel
Kombi 1.6 75KM 55kW
Super auto jak na początek. Było to moje pierwsze auto i byłem z niego suuuuuuuper zadowolony. Po złożeniu tylnej kanapy mozna nawet spać:) Ja tak spędziłem 2 miesiące nad morzem:)
4,7
~juri
Kombi 1.6 75KM 55kW
Dla mnie jak na razie nie wyprodukowali lepszego auta, gdybym mugl jezdzil bym nim do emerytury.Gdyby nie rdza to nigdy bym nie sprzedal.
~NAWROT nawrotvw@op.pl
Kombi 1.6 75KM 55kW
Jestem zadowolony z tego pojazdu na tyle, ze nastepnego tez chce vw tylko ze transportera.
~marcin.krzyzanowski@dempol.com
Kombi 1.6 75KM 55kW
mam paska od 1,5 roku i nie żałuje , wcześniej jeździłem golfem I i jettą I. myślę że lepszy jest od samochodów rodzimej produkcji i od co poniektórych zachodniej, z częściami nie ma problemu.
~Anonim
Kombi 1.6 75KM 55kW
dobry samochód na polskie drogi, niestety stosunkowo drogi (nawet starsze modele)
~szczurekm@poczta.fm
Kombi 1.6 75KM 55kW
Stary ale wciąż doskonały, niestety już brazylijski... (Silnik)
~ggrzesik@polbox.com
Kombi 1.6 75KM 55kW
jak trzeba bez sprzeciwu ciągnie do 5 tys obrotów, normalnie cichy jak baranek (Silnik)
Volkswagen Passat B2 Kombi