Oceny Volkswagen Passat B2 Coupe

Najnowsze oceny Volkswagen Passat B2 Coupe

4,2
~bingerr
Coupe 1.8 90KM 66kW
auto nie zawiodlo mnie ani razu nigdy nie stanelo ze nie moglem jechac bardzo duza przestrzen w srodku tanie czesci prosta budowa polecam jedyny minus za duzo pali w miescie w trasie spisuje sie niezle duzy rodzinny samochod
4,3
~albin
Coupe 1.6 D 54KM 40kW
ten samochod na trasie mnie nie zawiodł a widzialem lepsze samochody ktore staly na poboczu z awariami!!! pokonywalem tym samochodem przez pol roku tydzien w tydzien 2000 kilometrow !!!! jestem do tej pory z niego zadowolony i jeszcze go mam ino tak dalej
4,5
~bohdanwasilewski@poczta.onet.pl
Coupe 1.8 90KM 66kW
LEPIEJ NIZ OK DUZA, KOMFORTOWA, SZYBKA NIEZAWODNA FURA DLA MNIE REWELACJA NIC WIECEJ NIE CHCE ABY TAK DALEJ, JAK KTOS JEST ZAINTERESOWANY TO PROSZE O KONTAKT TERZA MAZY MI SIE JAKAS TERENOWKA W AUTOMACIE
~Kokos
Coupe 1.6 TD 70KM 51kW
z żalem musiałem się go pozbyć w 2003 roku :(,naprawdę udany samochód,miałem go 5 lat (albo dłużej) i zrobiłem chyba z 250 tyś km !!! szkoda że go już nie produkują,tzn produkują tylko nowego ale ja bym chciał takiego ;)
3,5
~Soprano , yaku4@globtroter.com
Coupe 1.6 TD 70KM 51kW
Nie chce nawet myslec o innym aucie niz moj 20-letni Passat :-) (jest w rodzinie od nowosci). Mimo zdazajacych sie czasem usterek (ale to chyba w kazdym aucie) moze smialo konkurowac z innymi zdobywcami szos ;-) Jest zrywny i szybki. Bardzo rzadko zostaje w tyle!!! No i ma klase :-)))
~seniormeble@poczta.onet.pl
Coupe 1.6 70KM 51kW
Z SAMOCHODU JESTEM ZADOWOLONY I MIMO TAK DUZEGO PRZEBIEGU MOGE NA NIEGO LICZYĆ, POZA DROBNYMI AWARIAMI KTÓRE ZDARZAJĄ SIĘ PRZY SAMOCHODZIE O TAKIM PRZEBIEGU I ROCZNIKU POWAZNYCH NAPRAW NASZCZĘCIE NIE WYMAGA, PRZEGLĄDY PRZECHODZI BEZ PROBLEMU JEDYNY POWAZNY MANKAMENT TO STANOWCZO ZBYT SŁABY SILNIK
~Dinop2
Coupe 1.8 87KM 64kW
Auto wygodne, fajne, bezawaryjne, silnik 1,8 potrafi wcisnąć w fotel.
4,5
~xxxx
Coupe 1.6 75KM 55kW
nie masz zbyt wiele środków na samochod? potrzebujesz trwałego dobrego samochodu, który nie zawiedzie? kup starego passata.!!
4,6
~scanikwwo
Coupe 1.6 TD 70KM 51kW
Wspaniałe auto! Mój pierwszy wagen :) Będę zawsze miał sentyment do tego modelu z Wolfsburga!
4,2
~red
Coupe 1.6 D 54KM 40kW
Autko swietne(diesel) oszczedne,wada jest buda-korozja,szkoda ze nie jest w ocynku...
Volkswagen Passat B2 Coupe