Jak mam doła to wsiadam w ten wózeczek i jadę , jadę , jadę . Żaden dotychczasowy samochód / nawet A8 czy bmw 735 , jeep gch 4,7 itd. / nie dawał mi tyle frajdy co ta "biedrona" .
za wyjątkiem malej turbo dziury rewelacja - tuning niemieckiego MTM i moc 200KM dają piorunującą mieszankę , niesamowicie dynamiczny i szybki - chociaż po założeniu 19 calowych kół i opon 225 dynamika trochę osłabła , ale i tak jest powalająca . Audi A8 4,2 zostaje z tyłu!!!
płynnie i krótko - jak przystało na auto ze sportowymi osiągami
twardo , trzęsie , ale trzyma drogi jak gokart
szerokie słupki , ale jest o.k.
może być chociaż usytuowanie niektórych przycisków mało praktyczne
praktycznie bez zarzutu
Jestem pod wrażeniem!! Z przodu nawet wysokie osoby mają fuul miejsca , a i z tyłu dopiero bardzo wysokie dotykają stropu . Z zewnątrz nikt nie pomyśli , że to autko jest takie pojemne - duży plus
W zasadzie to nie wiem bo auto jest przez MTM mocno zmodyfikowane więc podwójny układ wydechowy jest trochę głośny. Ale oczywiście tak ma być - to mruczenie to symfonia!!!
No ...... od około 9 do 12 l/100km. Nie wiem czy to dużo , czy mało . Jeżdżę średnio 160 , gaz ostro wciskam więc chyba to nie jest źle!
Ponad 100tys. za 1,8 T i jeszcze do tego koszt modyfikacji wydaje się być zdrowo przesadzone . Pułap 70tys. myślę , że jest optimum . Oczywiście za 1,2 czy 1,4 powinno być poniżej 50 tys.
daję 4 bo siadła taśma pod kierownicą i nie działa air bag i klakson
daję przeciętnie ponieważ dwa razy siadła cewka zapłonowa!!! jest to efektem szybkiej jazdy i tego , że cewki są bardzo mocno narażone na dużą temperaturę od silnika. Niby tak ma być , ale dość często w innych też to się zdarza
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 T 150KM 110kW