Oceny Volkswagen Lupo 1.4 TDI 75KM 55kW 1999-2005

Najnowsze oceny Volkswagen Lupo 1.4 TDI 75KM 55kW 1999-2005

4,2
~Pablo
Hatchback 3d 1.4 TDI 75KM 55kW
Generalnie autko bardzo przyjemne dla młodych ludzi, niezawodne jak sie o nie dba, przez okres 2 lat nic sie nie działo, tylko lac paliwo i jechac, autem zrobiłem ponad 20 tys km i nie mam zadnych zastrzezen, nawet przy wiekszych predkosciach pewnie trzyma sie drogi, do 130 km/h rozpedza sie jak rakieta, choc i po wyjzej tej predkosci nie miałem problemów z wyprzedzaniem, klima bardzo szybko chłodzi pojazd co jest niewątpliwą zaletą. Osobom...
~S.M.
Hatchback 3d 1.4 TDI 75KM 55kW
W lipcu kupiłem VW Lupo 1.4 TDI - polecam każdemu. Łatwo nim zaparkować, wygląda ładnie (czasem, jak jest ładnie wypolerowany, to ludzie na ulicy się oglądają ;). 75 KM również robi swoje, szczególnie przy nagłej potrzebie wyprzedzania. Szybko się nagrzewa(w zimie), szybko też się wychładza latem (klima) - bo jest relatywnie mały. Chociaż z drugiej strony, każdy kto do niego wsiada (czy do tyłu, czy do przodu) dziwi się, że jest tam tak dużo...
3,7
~użytkownik
Hatchback 3d 1.4 TDI 75KM 55kW
ogólnie za 1,5 roku użytkowania odwiedziłem warsztat kilka albo kilkanaście razy z drobiazgami (mechanizm podnoszenia szyb - moduł i elementy mechaniczne ze trzy usterki) pompka do paliwa (ze dwa miesiące auto gasło po przejechaniu kilku kilometrów nie można było zdiagnozować usterki) rozrusznik, synchronizator w skrzyni biegów itp. Ogólnie wydatek ok 3000 zł i częsta irytacja. Zaleta samochodu wg. mnie to Silnik.
~wieslaw
Hatchback 3d 1.4 TDI 75KM 55kW
auto bardz dobre w ruchu miejskim jak i rownierz na dlugich trasach bardz dobrze sie spisuje w tym roku zrobilem nim trase nad morze przez mazury w ciagu jdnego dnia okolo 650 km.i spisalo sie bardzo dobrze osiagi mojego auta sa tez imponujace osiaga tyle ile jest na liczniku AUTO SUPER
3,1
~pepe
Hatchback 3d 1.4 TDI 75KM 55kW
Nie polecam kipski awaryjny silnik 1,4 tdi niby to 1,9 tdi 110 ps bez cylindra ale nie ma porównania.kupiłem a autko okazało sie że luz na wale:-( silników na przekładki w dobrym stanie brak natomiast na czesci juz wydałem 3tys.
~code r
Hatchback 3d 1.4 TDI 75KM 55kW
rewelacyjny samochodzi do miasta, bez zadej tandety jak wiekszosc w tej klasie .Mi sie nie psuje jesdzi dobrze i malo pali .Ma wszystko to czego oczekiwalem po drugim aucie w rodzinie ,idealny do miasta.
Dziennik kosztów dla Volkswagen Lupo 1.4 TDI 75KM 55kW
5,4
4,4
~krzyś
Hatchback 3d 1.4 TDI 75KM 55kW
autko to zakupiłem dla żony aby mogła swobodnie poruszać się pomieście z małym dzieckiem.A że żona lubi dynamicznie jeżdzić wybór padł na taką wersję.Na światłach w tyle zostają auta z dużo większą mocą. Świetnie się sprawdza przy montażu fotelika z tyłu,lepiej niż np. wpolo - sprawdzone.
~Sajmon
Hatchback 3d 1.4 TDI 75KM 55kW
Mimo, że często pojawia się problem z elektyką to auto sprawuje się naprawdę dobrze. Jest małe i szybkie.
~tusiex@gmail.com
Hatchback 3d 1.4 TDI 75KM 55kW
Ogólnie samochód-złoto. Nie oddałabym za nic w świecie. Jak dla mnie idealny! Niektórzy po prostu nie mają szczęścia ;)
~marcel
Hatchback 3d 1.4 TDI 75KM 55kW
4+ za całokształt. W mieście da się parkować prawie wszędzie, ma naprawdę dobry i oszczędny silnik