Ocena kierowcy - Volkswagen LT II

SŁAWOMIR BRYZEK2, 18 lat temu
Silnik 2.5 TD 109KM 80kW
Rok produkcji 2000
Volkswagen LT II 2.5 TD 109KM 80kW 1996-2006 - Oceń swoje auto
SUPER AUTO,BARDZO EKONOMICZNE I NIEZAWODNE O DOSKONAŁYCH WŁASNOŚCIACH JEZDNYCH.TYLKO TA DESKA-EPOKA W TYŁ,HMMMM........
trochę słychać pompę vacum i koło dwumasowe,BARDZO ELASTYCZNY PIĄTKA PRZY 60KM/H I PRZYSPIESZA
troszkę ciasno wchodzi pierwszy bieg,ale przy dokładnym i precyzyjnym włączaniu jedynki nie ma o czym mówić,
super,mam juz zrobione osobiście ponad 120tyś(og.217tyś) i tylko wymieniłem tuleje gumowe drążka reakcyjnego i końcówki drążków,reszta o.k.jak na nasze drogi to rewelacja.właściwości jezdne bez zarzutów,
założyłem czyjniki cofania,więc cofam bezpiecznie,duza szyba z przodu,duże lusterka,możliwości regulacji fotela kierowcy w kazdej płaszczyżnie,nawet człowiek niskiej postury się odnajdzie- b.dobrze,
wszystko pod ręką,przydały by się jedynie lustra elektryczne,dzwignia zmiany biegów "jakby z autobusu",ale doża zaleta w przeciwieństwie do np.vito nie zacina się,pracuje lekko
5km i ciepło w kabinie,mam klimę więc latem też super bardzo sprawnie chłodzi
WADĄ JEST NIE ZMIENIANA ARHAICZNA DESKA ROZDZIELCZA-SZKODA ŻE NIE POSZLI ZA MERCEDESEM-ZOSTAŁA NIE ZMIENIONA.mam pojedynczy fotel pasażera ,dlatego jest dużo miejsca,plus
mogli troszkę nad tym popracować,KOLEGA KTÓRY PISAŁ O WYJĄCYM MOŚCIE I ZACHWALAŁ SPRINTERA CHYBA KUPIŁ ZŁOM.JA NIE ZAMIENIŁ BYM SWOJEGO LT na SPRINTERA. LT-ek jest LEPSZY!!!!
s u p e r ,SPRINTER niech się chowa i wstydzi!!!! niewiarygodnie ekonomiczne auto,dodam mam podwyższanego i raz przedłużonego w długiej trasie nawet 8,1L/100KM!!!!
NIE TANI,ALE WART UWAGI MYŚLĘ ŻE BEZKONKURENCYJNY,NO MOŻE SPRINTER DEPCZE MU PO PIĘTACH,ALE................SUBIEKTYWNA PEWNIE TO OCENA,ALE JA+LT
vacum pompa stuka,poza tym bez zastrzeżeń
brak.olej na czas z filtrami i nie ma problamów,lać paliwo i jeżdzić

On - zużycie paliwa dla silnika 2.5 TD 109KM 80kW [l/100km]

8,5