Układ hamulcowy
: na autostradzie nie miałem hamulców
: pękła mi sprężyna
Auto jest zajebiste bod względem niezawodności silnika.
Auto jest tak głośne że muszę w kabinie zakładać nauszniki, silnik napierdala olejem raz w niemczech złapała mnie policja bo zadymiłem całą autostradę, dojebali mi 300euro.
Skrzynia biegów chodzi przeciętnie nie licząc wycieków oleju, ślizga śię sprzęgło no i się casami zdarza że się zacina. Polecam jako uszczelniacz klej do szyb.
Układ kierowniczy to chyba najsłapsza strona tej marki. Jak wracam zestawem z niemiec to tak mnie prowadza po jezdni że muszę cały czas trzymać sztywno kierownicę.
Szyba w tym aucie jest bardzo słaba, wymieniałem ją już 6 razy i cały czas ona pęka. Prawie wszystkie szyby które miałem wstawione zrobiły się w środku bąble napełnione powietrzem.
nie będzę komętować tego pytania.
Wentylacja i ogrzewanie to chyba najlepsza część tego auta, ogrzewanie działa bez zarzutów nie licząc kied nie chcę zaskoczyć, wentylacja jest dobra bo mam dzióry w pod łodze.
Przestrzeń dla kierowcy jest możliwa ale dla pasarzerów z tyłu to jest tragedia. Kierowca w tym aucie może się poczuć jak w tirze. ale z tyłu pasarzerom cierpną nogi.
Jest tragicznę poniewarz kiedy wracam po nocy to budzę całą wioskę w której mieszkam.
Zużycie paliwa jest tragegią na trasie spala około 21l/100km a w mieście około 24l/100km ceny pzrzeglądów są niedurze a ceny napraw są w przyzwoitych cenach.
Jakość jest przeciętna, ale ceny są zajebiście drogię jak za te roki!!!
Jeszcze nigdy mnie nie zawiódł ie licząc jednego razu.
raz musiałem wymienić cały silnik bo mi się rozpieprzył.
- zużycie paliwa dla silnika 2.4 D 75KM 55kW