: dość pojemny jak na sedana , dużo miejsca w drugim rzędzie siedzeń , spory bagażnik (jak na sedana oczywiście).
: miekki lakier ,podatny na zarysowania
: zaparowany reflektor
Na razie zrobione 10kkm bezawaryjnie, średnie spalanie 6,6 (dużo) po mieście i autostradach z prędkościami bliskimi maksymalnych. Przy spokojniejszej jeździe poniżej 6. Lakier bardzo miękki , zarysować go to żaden problem.
Ok, ale chciałoby się zrobić jakiś lekki chiptuning. Mała turbodziura, dobra elastyczność.
Niestety 5-biegowa, wolałbym 6-cio, co do pracy - brak zastrzeżeń.
Jest parktronik , bez tego ani rusz.
Ok. Wkurzające tylko zawiasy bagażnika.
Klima automatyczna - działa - chłodzi grzeje dmucha, także na drugi rząd siedzeń. Fotele z przodu podgrzewane. Daje radę
Super , szczególnie 2 rząd siedzeń, bez porównania np z Astrą , prawie jak w w Skodzie SuperB
Zawsze chciałoby się lepiej , na jałowym słychać silnik , potem (>80) tylko szum powietrza
Za mało przejechane, aby coś napisać. Nie pali tyle ile w katalogach, ale byłem na to przygotowany. Innych kosztów na razie brak.
Kupione używane w dobrej cenie , za te same pieniądze mogłem brać jeszcze Astrę i Octawię lub 2 lata starszego Superb-a , na pewno 70k czy więcej za nowego z salonu bym nie dał...
Zaparowany reflektor , ale poradziłem sobie, po za tym spokój na razie.
Na razie brak.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 TDI CR DPF 105KM 77kW