: bardzo mi sie podoba linia samochodu jak limuzyna i oczywiscie silnik 140KM.dynamika-osiagi jak i moj ulubiony kolor czarna perla
wiecej niz dobrze
Tak jak w wiekszosci przypadkow gdy sie nagrzeje jest ok ale to jest norma w dislach
precyzyjna praca ja nie narzekam lepsza niz w moim poprzedniku golfieIVj
oceniam na w miare dobre
jest to samochod tzw limuzyna czyli ma swoje okreslony wymiary jednak dla mnie osobiscie nie robi problemu przy parkowaniu tylem bez czujnikow parkowania ,mam wprawe wieloletnia poruszam sie na codzien po Brukseli i tu mozna sie dodrze nauczyc parkowac na w miare malej powierzchni,brak miejsc na samochody.Trzeba sie szybko zapoznac z gabarytami lecz generalnie w tej cenie powinno to miec w standarcie
wedlug mojej oceny jest ok
dosyc szybko ogrzewa pojazd ;klima szybko reaguje i zmienia temperature
wydaje mi sie ze w tej klasie samochodu miejsca jest nawet sporo ;jezdze nim do Polski i Belgi tak ze wiem co pisze
jest spoko do 140km;przy 200 juz nieco slychac co sie ma pod maska
poruszam sie nim na codzien komputer pokazuje mi 7,5l w Brukseli przy dosc dynamicznej jezdzie(swiatla)
na trasie jak smigam po Niemczech 200km/h 7,8M
SREDNIA OGOLNA 7,2
jezeli chodzi o fabryczna cene to troszeczke za drogi prawie 100K.lecz ja kupowalem po promocyjnej czenie przy 28000km jestem zadowolony.KLIENT MIAL PROBLEMY Z E SPLATA KRZDYTU I JA ODKUPILEM OD POSREDNIKOW Z BANKU.PRAKTYCZNIE KUPILEM NOWY SAMOCHOD W B DOBRYM STANIE JAK IGLA
Mam go stosunkowo nie dlugo ,kupowalem w sierpniu przy przebiegu 28.000 .Robilem pierwszy serwie na 30000 w wv jest ok
wymienialem przednie opony bo byly zjechane od wewnatrz od fabrycznego wyjscia geometria byla nie odpowiednia ale pierwszy wlasciciel byl w serwisie i jest to poprawione tak ze teraz smigam na nowych kontinentalach i jest spokoj
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 TDI-CR 140KM 103kW