: osczędny, odpowiedniej mocy, elastyczny, dynamiczny oby był trwały.
Po dwóch miesiącach i przejechanych 5 tys. km jestem bardzo zadowolony. Polecam ten samochód.
Silnik bardzo dynamiczny, spokojnie sobie radzi przy wyprzedzaniu, bardzo cichy.
W moim samochodzie jest manualna, 6 biegowa skrzynia do której musiałem się przyzwyczaić. Pracuje bez zarzutów, zakres prędkości na poszczególnych biegach (poza 1 i 2) bardzo duży.
Samochód prowadzi się bardzo dobrze, trzyma się drogi.
Widoczność dość dobra, mój samochód wyposażony jest w czujniki parkowania, polecam wszystkim. Mając to urządzenia nie ma żadnych problemów podczas manewrów parkowania.
Jak dla mnie może być, może trochę za małe przednie fotele i podłokietnik przeszkadza w zapinaniu pasów bezpieczeństwa. Poza tym wszytko na swoim miejscu i bardzo funkcjonalne. Kierownica multifunkcyjna jest super.
Jak na razie w okresie zimowym super, podgrzewane fotele robią dobrą robotę w mroźne dni. Klimatyzacji, tak w stu procentach jeszcze nie miałem okazji wykorzystać.
Więcej miejsca z tył w porównaniu z poprzednikiem Jetty czyli Borą. Tak twierdzą moje dzieci, które między czasie trochę jeszcze urosły.
Do 120 km/h super, powyżej już jakiś szumy z zewnątrz dochodzą. Silnik, na biegu jałowym w środku samochodu jest niesłyszalny.
jestem zadowolony, samochód używam głównie w krótkich trasach do 200 km. Średnie zużycie poniżej 6 litrów/100 km.
Cena mogłaby być niższa. Osobiści postawiłem na dobre wyposażenie i benzyniaka. Cena nowego zawsze podlega negocjacji i udało mi się trochę urwać.
Jak na razie bez uwag.
Bez usterek.