Samochód w stylu można powiedzieć retro. Kanciasty, rzadko spotykany już na naszych drogach (szczególnie w wersji coupe). Zdecydowanie wygląd wizualny poprawia obniżenie nadwozia. Seryjnie jest strasznie \"dziki\". Dla chłopaka z dziewczyna jest ok. Dla rodziny wersja 5 drzwiowa moim zdanie też nada się jak najbardziej. Prostota konstrukcji, wiele rzeczy można wymienić we własnym zakresie.
Dałbym pięć gwiazdek ale jedynym małym minusem może być gaźnik. W moim przypadku nie sprawia dużych problemów, choć jego latka już nieraz dają znać(falują obroty na biegu jałowym) ale u znajomych lubił płatać figle. Reszta super. Wiadomo nie jest to rakieta ale te 72 KM pozwalają na płynną jazdę i kiedy trzeba można troszkę szybciej pojeździć.
W moim aucie jest 4. Stan idealny wiec nie ma się do czego przyczepić. W trasie przydała by się 5...
Elementy zawieszenia wytrzymałe jak na niemieckie auto przystało. Mam inne amortyzatory i sprężyny (-40mm) co daje lepsze prowadzenie i ... lepiej czuć nasze polskie drogi.
Przód, boki jest rewelka. Do tyłu trzeba się przyzwyczaić, z początku wydaje się długi.
To co ja potrzebuje jest na swoim miejscu. Brak zastrzeżeń.
Błyskawiczne ogrzewanie w zimie. Brak klimy, lecz mi to nie przeszkadza.
Mam wersje coupe. Z przodu lepiej niż doskonale, z tyłu dwie osoby siedzą wygodnie, trzy już jest trochę ciasno. W moim przypadku jeżdżę max w dwie osoby także nikt na nic nie narzeka.
do 100 km jest naprawdę dobrze ! powyżej wiadomo kanciasta bryła samochodu ma też swoje minusy - szum słychać bardziej.
Myślałem że będzie gorzej. Często w trasy nie jeżdżę, większość jazda mieszana. Dla mnie jest ok.
Super. Wśród części mnóstwo zamienników, dużo rzeczy pasuje od golfów. I wszystkiego pełno i tanio.
Nigdy mnie nie zawiódł. Z drobiazgów nie psuje się nic bo nie ma co. zero elektroniki praktycznie żadnych czujników, tak jak lubię.
Jak wyżej.