Ocena kierowcy - Volkswagen Golf VII R Variant Facelifting
Przebieg:
67 tys. km
Okres użytkowania:
1 rok
No skoro 5 gwiazdek to co mam dodać?... autko ma wady i zalety o których zaraz Ale ogólnie na daną chwilę )po 34tys.km polecam serdecznie;)
Puki co nie dzieje się z nim kompletnie nic złego... idzie jak zły, mało pali, przyjemny w długich trasach;)... jednak chciałbym dodać że nie mam porównania z tym silnikiem po programie więc niewiem czy może być lepiej;)
7bieg super na trasy, jak już wejdzie w tryb sportowy co trwa ułamek sekundy, to chodzi jak karabin;)
No A8 to to nie jest, ale jeśli ktoś tego oczekuje od golfa na 19alu i profilu 35 to pozdro;))) autko ma dcc i czuć różnice;)
Czerwony lakier si3 strasznie rysuje A czarne plastikowe nakładki na progi to tragedia:( niszczą się od samego patrzenia, są chropowane i porysowane:( do tego jak ktoś myśli że będzie tym autem jeździł i będzie wyglądało cały czas jak nowe to niestety Ale odpryskow lakieru na masce i poobijane lampy i zderzak to niestety standardzik;(
No golf;)
Golf;)
Golf;)
Jedyne do czego mogę się przyczepić to między fotelem, A drzwiami dystans do podłokietnik na drzwiach jest dla mnie zbyt duży przez co jeśli chce jechać w trasie to albo jade rozłożony jak motyl albo kombinuje z pozycjami w fotelu żeby się wygodnie podpierać... I to jest dla mnie największą wadą całego auta;)
No jedna z wad to wyciszenia... myslal3m z3 b3dzie trochę lepiej:(
No tutaj to chyba kwestia indywidualna.... W Niemczech sprawa wygląda tak (ceny detaliczne dla wersji performance);
Olej 0w30 top tec DO TEGO SILNIKA (4210 JAK SIE NIE MYLE) TO 200€ za 6 litrów
Filtry grosze
Hamulce komplet przód i tył 1500€
Serwis skrzyni Z FILTREM koło 300€
Spalanie:
miasto z Klima w korkach 11l
Trasa tempomat 150 8.5-9litrów
Tempomat 100 za ciężarówką 4.6
Golf