: Fajnie przyspiesza np na 4 biegu od 60 do ok 170 km/h
Nie żałuję. Miałem wyb?r - mazda 3 i golf. Mazda ładniejsza ale tylk linia nadwozia, reszta po dokładnych oględzinach to tandeta
Przyspieszenie 9 sek , ponad 200 max , jest ok, elastyczność bardzo dobra w stosunku do poprzedniego Tdi 140 km, moze tamten miał lepszego tzw kopa. Z dołu diesel zbierał się z efektem wciskania w fotel, tu tego nie ma ale moc jest w większym zakresie obrot?w i oceniam to nie gorzej- oczywiście kultura pracy to inna bajka. Jest mały minus- przy ruszaniu często lekko skoczy auto, tzn. nie jest jakby płynny start- tu mogliby inżynierowie lepiej popracować..
Jest ok ale nie doskonale, lekki opór przyz zmianie biegów w grupie wolkswagena, trochę dziwne ale " tam siedz? m?drzejsi...
Kapitalne trzymanie sie drogi
Jest ok
Wszystko jest gdzie trzeba
Cicha i wdajna praca nawiewów na razie oceniam po upalnym lecie. A uwierzcie, że mam porównanie do wielu innych aut
Szerokość na wysokości podlokietników z przodu- poszukajcie w danych techn. Tego auta- 2 cm mniej niż w audi Q7, nieco więcej lub tyle samo co w Passacie poprzedniej generacji
Pochwalę oczywiście tu silnik oraz dobre wyciszenie od podwozia
Na razie tylko powiem, ze pali srednio 7 głownie miasto czyli ok, innych kosztow jeszcze nie poniosłem
Ok
Ok