: koła 16 cali i 205 mm szerokie sprawiają, że auto jest przyklejone do asfaltu :)
Bardzo oszczędny sinik 1.6 CR diesela. Spalanie na poziomie 5,7 średnie, 4,6 min śrenie i 7,0 max średnie na autostradzie przy 180 km/h. Bardzo cichy nawet przy wysokiej prędkości do tego dobra ergonomia i wygłuszenie w śrdoku.
Bardzo precyzyjna. Brakuje trochę 6tki ale nawet przy 5cio stopniowej spalanie jest na niskim poziomie bo charakterystyka została w nowym Golfie zmieniona i przy 160 km/h prędkościomierz wskazuje ok 3 tys. Jest b. dobrze
Bardzo dobry układ. Dobrze wyważona skrętność i nie ma prolemu z nawróceniem na wąskiej nawet ulicy. Łatwość skrętu nawet w miejscu
Dobra z przodu i tyłu.
Super ułożenie foteli kierownicy i wszelakich schowków i przycisków. Nie ma przesady ze stylistyką ale zaprojektowanie wszelkich gałek idealnie wpasowuje się w łatwą obsługe człowieka.
B. dobre ogrzewanie wentylacja i klima.
dobra jak na auto tej klasy, dla kierowcy super mam 182 cm i jest naprawde ok przy czym siedzenie wysunięte do połowy, w porównaniu np z BMW 1 gdzie muszę wysunąć całe - porażka
Bardzo dobre i dopracowane. B cicho nawet przy dużej prędkości.
Bardzo niskie zużycie paliwa. Podczas jazdy na autostradzie do pracy jadę 120-130 ok 60% i 40% miasto i spalanie ok 5,7
Za moją wersję zapłaciłem 76 tys. co w swojej klasie nie jest mało. Z drugiej strony Astra 4 z podobnym wyposażeniem jest droższa
Nic się nie dzieje. Pierwszy przegląd po 30 tys. - olej tylko bo longlife.
Nic się nie dzieje.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 TDI-CR DPF 105KM 77kW