: swietne trzymanie sie drogi, przy wysokim komforcie podrozowania( mimo usportowieonego zawieszenia
: zle ustwiona zbieznosc samochod delikatnie sciaga w prawo
ogolnie bardzo dopracowany samochod. wykonany z dbaloscia o szczegoly. wysoki komfort jazdy bardzo cichy. wspaniale materialy we wnetrzu (jak na kompakt). wnetrze kloasy premium
W miare dynamiczny, jak na polskie warunki wystarczajacy. Dosc glosny powyrzej 3 tysięcy obrotów(ale nie natarczywy). Typowa 8 zawówka elastyczny, od 2 tys obrotów smiało przyspiesza. powyzej 5 tysięcy obrotów raczej juz nic się nie dzieje. Teraz zaluje ze nie wzialem 1.4 tsi 122km. osiagi lepsze, elastycznosc lepsza a i spalanie troszke nizsze...
skrzynia biegów doskonała. biegi wchodzą bardzo lekko, cichutka. Lepsza niz w moim bylym audi a4.
Ja mam pakiet \"sportowe zaieszenia\" -15 mm nizsze od standardowego. idealne połaczenie komfortu i trzymania w zakretach. Duza zaleta jest wielowachaczowe zawieszenie tylne. bardzo ciche nieslychac polskich dziur...chyba ze naprawde duza sie trafi
troche kiepsko z widocznoscia do tyłu z powodu szerokich tylnych słupkow. Ale mam parktronik i nie jest tak zle
Wszystkie wskazniki pod reka. bardzo przejrzysta deska rozdzielcza bardzo intuicyjny climatronic. Swietne podswietlenie deski rozdzielczej...zegary na biało. Siwetne materialy deski rozdzielczej i foteli(mam wersje highline) Jakosc na poziomie Audi.
Swietna kierownica wielofunkcujna.
Climatronic schladza swietnie i bardzo szybko. dwustrefowy. w zimie jeszcze nie sprawdzalem...
Ja na kompakt duzo miejsca szczegolnie z przodu. Swietny podlokietnik regulowany. Z tyłu tez nie najgorzej
wyciszenie na poziomie Bmw i Mercedesa klasy sredniej. przy 140 mozna spokojnie rozmawiac nie podnoszac glosu. Naprawde bardzo dobrze wyciszony. O wiele bardziej od mojego bylego audi a4. czichszy od nowego passata. ktorym tez jezdzilem
w miescie(Warszawskie korki) ciezko zejsc ponozej 9. na trasie udalo mi sie uzyskac 7.5 przy dosc dynamicznej jezdzie. ogolnie dosc paliwozerny jak na 1.6, ale tragedii nie ma.
mi sie udalo kupic jescze przed podwyszkami wtedy to byl jeden z najtanszych kompaktow
samochod po odebraniu mial zle ustawiona zberznosc. ustawiona na gwarancji. slabosci poczatkowych egzemplarzy produkcyjnych
nic poza ta zbieznoscia