: Zaskoczenie benzyna turbo oszczedny ale jak sie cisnie ostro to ostro pali
4+ z DSG bylo by 5
Silnik zaskoczyl najbardziej
Wydaje sie jakby mial duzo wiecej mocy niz 122km (vtech zmierzyl w takim golfie 135km)
Elastycznosc super
Biegi zestopniowane super wchodza z lekkim oporem
Czemu 4? Na 5 bylby z DSG
16calowe felgi
Hmm dla mnie troche za miekki jakby byly 17cali automatycznie posiadalby ok 15mm nizsze sztywniejsze zawieszenie
Trzyma sie dobrze esp wchodzi do akcji niezauwazalnie
Widocznosc dobra czujniki przod tyl wiec z parkowaniem ok
Przy jezdzie w deszczu brudza sie troche szyby boczne i ledwo co widac w lusterku ale to drobiazg
5 nic dodac nic ujac
Wszystko na miejscu pod reka proste w uzyciu
Lato ok ale w zime ok-20samochod sie nagrzewa baaaaaardzo dlugo a oblodzona szybe lepiej wyskrobac niz czekac az wentylacja ja odmrozi duzy minus w zime
Dla pasazerow wiecej miejsca niz w GS 300 2009r
Bagaznikiem sie nie jezdzi wiem nie wiem czy duzy czy nie duzy by byl jakby mial 500l wystarcza dla mnie
Ok cos tam w kole zapasowym puka ale na wałbrzyskich drogach to w kazdym samochodzi puka
W miescie z pagorkami w lato jesien i wiosne srednie 7.2-7.4
Trasa wch-wro 4.8l tempomacik 100-110 + wyprzedzania a troche szybsza jazda w trasie 6-7l maxx
Zima ~8l w miescie
Maxymalne spalanie? Po przejechaniu drogami w gorach hamowanie przyspieszanie 2-3-4bieg po 30km bylo 12.5l ale to bylo grubo
1.4tsi highline wyprzedaz rocznika 11 zakupiony w marcu 12 69tys w cenie kola zimowe fele stalowe opony 205/55 r16 bagaznik dachowy uchwyt narty rower kosmetyki do pielegnacji lancuchy i przedluzenie gwarancji do 5lat
Nic sie nie dzieje odpukac samochod smiga jak tralalaa ++++zaskoczenie
Nic...
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 TSI 122KM 90kW