: Najlepszy w aucie jest silnik i jego elastyczność oraz zawieszenie które genialnie się zachowuje.
Jestem bardzo zadowolony z auta, i dlatego ujm już nim 5 lat i nie zanosi się na zmianę. Ogólnie to uważam, że auto jest tyle warte ile jedzie o własnych kołach.
Witam. Nie ma co ja nazywam go, klekot ale za ilość wypijanego paliwa to niech sobie klekoci. Elastyczność auta jest wprost wspaniała, można zawsze wyprzedzić inne auta bez obaw.
Jak dla mnie chodzi nóż w jak masło, z wyczuwalnym , miłym oporem.
To kolejna wielka zaleta \"mojego egzemplarza\". Jest on w oryginalnej wersji na kołach 17 cali, plus sztywniejsze zawieszenie. Prowadzi się wyśmienicie. Dodam że, auto użytkuje na tych samych felgach w zimę i latem, bez wyczuwalnej różnicy w komforcie jazdy.
Tu jest porządku, nie ma się nad czym rozpisywać.
Jedyne do czego można się przyczepić to uchwyt na napoje w desce rozdzielczej.
Climatronik działa dobrze i sprawnie, ogrzewanie w zimę podczas ruszania jak to w klekocie, większość \"zjada\" silnik.
Ogólnie nie jest źle, pasażerowie z tyłu nie mają zbyt wiele miejsca, kosztem bagażnika.
Może być.
Jak wiadomo, za \"klamoty\", płacić trzeba, psuje się wszystko prędzej czy później , ale, do dziś mam ten luksus że zawsze dojadę i wrócę na własnych kołach. Trasa około 5,5 do 6 litrów.
Cena pewnie mogła by być niższa. Ja mam zamiar jeździć autem ile się da. O auto dbam, dobre paliwo, płyny itd.
Silnik tylnej wycieraczki, zamki w drzwiach od centralnego,
Remont silnika za 6,tyś.po zakupie auta, to chyba jedyne, bo nie ma co pisać o turbinie ect. To są dla mnie elementy eksploatacyjne.
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 TDI 130KM 96kW